01/11/19 12:44
(http://regiona.bg/)

Вярваме в доброто! Сумата за протезата на Крум от Петрич е събрана!

В социалните мрежи излезе информация от Сдружение ,,Заедно можем повече‘‘ , че сумата за протезата на Крум,която беше непосилна за семейството му е събрана.Участници в сдружението помагаха на Крум и близките му като поставяха кутии, за да може да се набeрат по-бързо средствата.

Припомняме ви,че Крум от Първомай претърпя инцидент в следствие на който остана без крак.Георги Попстоянов управлявайки колата си с несъобразена скорост по хлъзгав път,губи контрол над автомобила и се забива в Крум и приятелите му,които стоят на отсрещната спирка.

Ето какво написаха от сдружението:

‘‘МИЛИ ХОРА, радваме се да Ви съобщим, че след събирането на кутиите и преброяването на средствата, сумата необходима за протеза на Крум Николов Е СЪБРАНА!

Нещо повече! Благодарение на общите усилия на всички нас – граждани, институции, НПО, сдружения, фирми, училища, клубове – сумата даже надхвърля необходимите 62000 евро!!!

В най-скоро време ще ви съобщим как ще бъдат разпределени и останалите средства – отново за благородни каузи в помощ на спешно-нуждаещи се!

Надяваме се да донесем радост и успех на всички! Защото ръка, която дава, не обеднява!

И защото Заедно Можем Повече!!!‘‘

Припомняме на читателите на ИА Региона, че група младежи от Благоевград първи сложиха кутия в помощ на Крум. Много наши читатели от цялата страна се свързаха с нас, за да помогнат на Крум. Ние направихме връзка със сестрата на момчето Елена Николова.

Заедно можем повече! Радваме се от сърце, че с помощта на всички ни събраха непосилната за семейството сума. Крум заслужава един по-добър живот!

Благодарим Ви мили хора!

Материалът Вярваме в доброто! Сумата за протезата на Крум от Петрич е събрана! е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване