01/11/19 13:33
(http://budnavarna.bg/)

Два автобуса с потрошени стъкла след хвърлени камъни по тях във Варна

Снимка: Будна Варна – илюстративна

Два автобуса на „Градски транспорт“ са с потрошени стъкла, след хвърлени камъни по тях от неизвестни. При инцидентите няма пострадали хора. Това каза шефът на общинския превозвач Злати Златев.

Първият случай е от 8-ми януари вечерта. Счупено е страничното стъкло на съчленен автобус, движещ се в района между Техникумите и „Тих труд“.

Другият инцидент е от 9-ти януари и е с един от новите автобуси на превозвача, които също е със счупено странично стъкло. Возилото е атакувано по време на курс в „Аспарухово“.

Новият автбус е е гаранция. Дадена е заявка и се чака доставка на стъкло от Полша, което означава, че ще средството за обществен транспорт ще остане извън строя поне седмица. От движение за момента е спрян и другият автобус, но за него има налични резервни части, тъй като е по-стар. Той ще бъде пуснат да обслужва линиите по-скоро.

И за двата случая е уведомена полицията. Все още няма установени извършители.

Източник: moreto.net

Материалът Два автобуса с потрошени стъкла след хвърлени камъни по тях във Варна е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване