01/11/19 05:09
(http://regiona.bg/)

Какво вещаят звездите: Близнаци сами си създвате проблеми, Везни предвидете лошите варианти, Козирози, нещо ще Ви накара да сте яростни!

Хороскоп за 11 януари 2019
Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Добре ще се чувствате днес, нищо няма да може да ви притесни. Е, ще има някои изненадващи неща, но те може само да ви забавляват, особено ако ги преживеете заедно с приятелите си.
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Настроени сте за работа и започвате с амбицията да свършите всичко навреме, за да имате повече време за своите си неща. Не се обиждайте на колегите си, определено не са имали нищо лично срещу вас.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Проблемите, които имате май сами си ги създавате. Иска ви се нещата да са по-екстремни и създаващи силни положителни емоции, но това не се отразява много добре на нервната система. Опитайте да действате по-спокойно.
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Малко разсеяни ще сте днес, дано не сте планирали нещо важно. Ще ви дразнят разни дреболии и липсата на концентрация у околните. Бъдете по-внимателни с храната и напитките – не прекалявайте.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Подобно на вълшебен лъч проектирате навсякъде собствения си поглед към света и изключително ще ви озадачава, ако някой започне да протестира. Вслушайте се и в някой друг, освен в себе си.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Околните може доста прибързано да оценяват поведението ви, така че не се ориентирайте по тях. Какво значение има за вас какво казват другите, при положение, че сте уверени в правотата си.
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Днес няма да ви навреди един по-песимистичен поглед към света. Прекалено много неща трябва да предвидите, за да си позволите да се отпускате. По-добре предвидете лошите варианти, пък ако ви се разминат, толкова по-добре.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Денят няма да ви се стори лош, ако не се страхувате от досадна работа. Ще трябва да сложите в ред някои неща, но пък късметът няма да ви изневери. Можете да разчитате най-вече на приятелите си.
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Днес ще сте доста дейни и всички, които мързелуват ще ви дразнят. Може да бъдете изненадани от обясненията на онези, които ръчкате да действат, а те упорито ви отказват.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Днес може да се сблъскате с нещо, което ще ви доведе до дива ярост и последствията може да са доста строшени предмети, скъсани дрехи и синки под очите. Така че по-добре прекарайте деня си по-далеч от чупливи предмети и още по-добре от хора.
Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)

Ако се чувствате жертва на обстоятелствата, потърсете някой с кисело изражение на лицето и помислете дали искате да изглеждате по същия начин. Само не се самосъжалявайте прекалено.
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

На вас ви се иска и едното, и другото, и третото, че и повече. Обаче изхождайки от жизнения опит на човечеството, трябва да знаете, че няма да получите всичко. Изберете приоритетно направление.

Материалът Какво вещаят звездите: Близнаци сами си създвате проблеми, Везни предвидете лошите варианти, Козирози, нещо ще Ви накара да сте яростни! е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване