01/11/19 19:56
(http://offnews.bg)

От Португалия дойде новина за смяна на собствеността в Левски

Левски ще има нов собственик от лятото, написа авторитетното португалско издание A Bola в материал, чийто акцент е поставен върху това, че местният треньор Антонио Оливейра заедно със Станимир Стоилов са основните фаворити за треньор на сините от лятото.

Както е известно, настоящият наставник на сините Славиша Стоянович е напът да напусне клуба в посока Латвия. Собствеността също явно не е сигурна, каквито намеци се отправят в последно време.

“Славиша Стоянович, който ръководи колоса от българската столица, ще напусне, тъй като има предложение от Латвия. Това обаче ще се случи в края на сезона, тъй като целта пред него е да класира тима за европейските клубни турнири. Сегашната администрация на клуба ще се промени и решението за новия треньор ще е на новия инвеститор.

И тук излиза името на Антонио Оливейра, който е в списъка, където е и Станимир Стоилов, бивш шампион като играч и треньор с Левски.

36-годишният Оливейра постигна успехи извън Португалия, повечето от които като асистент на баща си”, пишат португалците, след което изреждат успехите му като помощник-треньор и треньор в Иран и Кувейт.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване