01/13/19 15:03
(http://budnavarna.bg/)

Боянски: Развитието на моята кариера с високи темпове се дължи на това, че работя изключително много и интензивно

Боян Йорданов – Боянски е роден в град Варна през далечната 1991 година и от 6 годишна възраст се занимава с музика, като неговите родители го записват в хор на варненските момчета и младежи, където пее 12 години. След което пее соло с вокална преподавателка и след това е учил във Висше военноморско училище Никола Йонков Вапцаров – Варна. От 2011 година композира музика и придобива увереност в таланта, който има за себе си.

Б.В. – Добър ден казваме на Боянски, един от наложилите се последните години млади изпълнители на Варна. Къде Ви откриваме в момента?

Б.Й. – Здравейте на всички от „Будна Варна“ от мен Боянски, може да ме откриете в много от заведенията, които имат жива музика във Варна. По принцип се рекламирам в моите профили и страници, които управлявам във социалната мрежа фейсбук и инстаграм. Всеки който желае може да ме открие там.

 

Б.В. – След броени часове очакваме премиерата на песента Ви „Един за друг“, какво да очакват вашите фенове?

Б.Й. -Моите фенове могат да очакват от „Един за друг“ много готина музика, видео със замисъл, както и доста интересен и заплетен сюжет. Отделно самата песен ми е фаворит от всички които съм написал, както и много силен припев, както и всичко в самата песен, с която се надявам да увелича аудиторията и така само напред и на горе.

 

Б.В. – Вашата кариера се развива с високи темпове на горе, на какво дължите това?

Б.Й. -Развитието на моята кариера с високи темпове се дължи на това, че работя изключително много и интензивно, пробвам да работя с различни хора от музикалната индустрия. Мога да кажа, че работя с вече сформиран екип и съм много доволен, че мога да осъществя моите идеи и да ги превърна в реалност.

 

Б.В. – Какво да очакват вашите почитатели през 2019 година?

Б.Й. -2019 е новата година, защото през цялата 2018 съм се подготвял, за да покажа всъщност над какво съм се подготвял през 2019-та. Ще пусна поне 5 музикални видеа, които са много яки и по музикалната част и по видеата и остава само да се рекламирам достатъчно.

 

Б.В. – Какво ще пожелаете на вашите фенове и читателите на „Будна Варна“?

Б.Й. -Мога да пожелая на моите фенове и на читателите на „Будна Варна“, все така будни и активни и да бъдат усмихнати през 2019-та, както и да бъдат живи и здрави, това е най-важното.

Материалът Боянски: Развитието на моята кариера с високи темпове се дължи на това, че работя изключително много и интензивно е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване