01/13/19 05:38
(http://regiona.bg/)

Какво вещаят звездите за днес: Раци погрижете се за роднини, Козирози постигате успех, Риби останете си у дома!

Хороскоп за 13 януари 2019

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
До обяд нещата ще стават като на шега, но след обед ще трябва да запретнете ръкави и да действате. Ще се наложи да въдворите ред.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Ще можете сами да определяте в каква посока да се развиват нещата. Общо взето всичко ще става според плановете ви. Вечерта не позволявайте дреболии да развалят настроението ви.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Ще се наложи да говорите доста по телефона и това може да попречи на пряката ви работа. Удобен момент да съберете информацията, която ви е нужна, за да действате.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Ще имате доста неща за подреждане и доизкусуряване. Ще се наложи всичко да пипнете със собствените си ръце. Следобед ще трябва да се погрижите за някои роднински ангажименти. Не прекалявайте с телефонните разговори.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Ще се увличате от твърде странни неща, дори за вас. Бохемските изпълнения определено ще ви привличат, но дали по този начин няма да нараните половинката си? Помислете преди да се втурнете в някоя авантюра.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Защо ли днес ще спазвате приказката – защо да е лесно като може да е трудно. Някак си ще ви привличат нещата, които стават бавно и мъчително. Може би така изпитвате по-голямо удовлетворение като ги направите?

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Днес определено не ви е ден. Лесно ще се вдъхновявате и бързо ще се разочаровате. Ще пръскате енергия за неща, които после ще зарязвате. Много непостоянни ще сте, а това определено е плашещо за околните.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Днес до обяд ще сте заети да подреждате разни неща, за които все не намирате време. След обед нещата ще добият по-различен характер. Дръжте на истината, но бъдете готови да направите компромис в името на общото благо.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Ще се чувствате уверени в себе си и готови за действия. Инициативите ви може да се сторят малко досадни за околните. Не мърморете толкова, бъдете по-позитивни. следобедът е подходящ за пазаруване, особено на тоалети.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Ще постигнете успех, макар че резултатът няма да е такъв, какъвто сте очаквали. Е, това не е причина да се разочаровате от себе си и да развивате чувство за малоценност.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)
До такава степен ще сте обсебени от някаква идея, че ще сте напълно непоносими събеседници. Никой няма да е в състояние да ви прекъсне. Спрете се сами, докато не сте отегчили целия свят.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Ще ви е приятно да си поостанете у дома, макар че енергията ще клокочи във вас. Може би това ще ви накара да свършите всички неща, които сте отлагали от сума време. В никакъв случай обаче не влагайте енергията си в готвене и похапване.

 

Материалът Какво вещаят звездите за днес: Раци погрижете се за роднини, Козирози постигате успех, Риби останете си у дома! е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване