01/17/19 15:18
(http://regiona.bg/)

/Видео/ Бойко от Благоевград – човекът с голямо сърце!

Четириногите приятели на Бойко от Благоевград ще заспят сити тази нощ, благодарение на човешката доброта и милосърдие. Днес Бойко Грецке и негови познати купиха чували с храна за 80-те кучета, които отглежда в центъра в с.Зелен дол, който е изградил изцяло с дарения!

„Два пъти съм изоставян, два пъти осиротявам, целият ми живот е минал по Домове за сираци. Нямам никого освен своите кучета, те са ми семейството“, разказва изумителната си история Бойко, която е достойна за сценарий на филм.

Роден е в Благоевград през 1987 година с името Бойко Каменов Петров, майка му – ромката Камелия обаче го изоставя още като бебе. Детето е оставено в дом, а по-късно тя подписва декларация, че е съгласна да го осиновят. Родната му майка Камелия има още осем деца от двама мъже, но никога не е пожелала да си върне Бойко, той просто й тежал. Така детето попада в сирашкия дом в село Петрово, Сандански.

Още на 5 г. той е осиновен от американско семейство. Тръгвайки за Америка обаче, по незнайни причини, осиновителите го изоставят на летището и никога не се връщат… Сега той по документи има американски родители, носи името им, но живее в България. Два пъти осиротял Бойко се грижи се за бездомни кучета, защото казва, че тяхната съдба много напомня на неговата.

Самият той страда от заболяване на гръбнака и има нужда от помощ, но вместо да я търси, той я дарява на животните в беда. За него казват, че не се отказва, бори се и продължава, въпреки всичко…

Публикувахте от Boiko Grencke в Неделя, 13 януари 2019 г.

Материалът /Видео/ Бойко от Благоевград – човекът с голямо сърце! е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване