01/17/19 10:39
(http://regiona.bg/)

/Видео/ Скандални кадри! Лекар изгони пациента и извика полиция

Скандал разтърси общинската болница в Дупница. Поводът стана поведението на д-р Николай Апостолов, отказал да приеме във вътрешно отделение възрастна пациентка.

Иванка Атанасова от Дупница завела баба си в Спешен център. След преглед лекарите насочили възрастната жена към вътрешно отделение в общинската болница. Вместо да приемат жената в отделението д-р Апостолов посрещнал Иванка и баба си с крясъци: “Вън”.

Ето и потресаващият разказ на внучката на пациентката, която получи отказ от лечение от д-р Апостолов Иванка Атанасова: Изпратиха ни за прием във вътрешно отделение на Транспортна болница в Дупница. Когато ни видя д-р Апостолов се разкрещя “Вън от тук”. Вместо да прегледа баба ми набра тел. 112 и извика полиция.

При пристигането си униформените се учудиха защо са ги извикали, след като няма проява на агресия и си тръгнаха, пише струмабг. Ужасени сме от поведението на д-р Апостолов.
По-късно някой извика д-р Елена Гюзелева, завеждащ отделението, която прие баба ми за лечение.

 

Транспортна болница град Дупница доктор Апостолов!!!!!!!!! Как е възможно

Публикувахте от Sesil Shady в Сряда, 16 януари 2019 г.

Материалът /Видео/ Скандални кадри! Лекар изгони пациента и извика полиция е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване