01/17/19 09:57
(http://pik.bg)

ВНИМАВАЙТЕ: Измамници лепят фалшиви фишове за неправилно паркиране в София

ВНИМАВАЙТЕ: Измамници лепят фалшиви фишове за неправилно паркиране в София

Всеки, който паркира в София, трябва да има едно наум. Измамници се представят за инспектори и глобяват за неправилно паркиране. Те искат пари на ръка, съобщава "Новини.бг".

Истинските инспектори имат баджове на якетата. Задължително, когато осъществяват обход, се се движат по двама. "Никога не поставяме фишове на предното стъкло, а констативен протокол", обясниха от Столичния инспекторат. Наложените глоби никога не се плащат на ръка. По това също гражданите могат да разберат, че инспекторите са фалшиви.

"Подали сме сигнал до полицията и смятам, че съвсем скоро ще разберем кои са мнимите инспектори", посочиха още от Столичния инспекторат.

Оттам призовават гражданите, които установят върху автомобилите си такъв фиш, незабавно да се обадят в най-близкото Районно управление на СДВР, в Столичен инспекторат на телефон 029875555 или да сигнализират на електронна поща inspectorat@inspectorat-so.org

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване