01/17/19 17:07
(http://pik.bg)

Корнелия Нинова се изрепчи на Борисов и се изпъчи с телевизията си пред червения актив

Корнелия Нинова се изрепчи на Борисов и се изпъчи с телевизията си пред червения актив

Председателят на БСП Корнелия Нинова събра всички областни председатели на партията, за да се изпъчи пред тях със старта на партийната си телевизия, както и да ги напомпи за изборни победи - за евровота и за сваляне на кабинета "Борисов" 3.

С представителите на структурите от цялата страна се обсъждат задачите пред партията за 2019 г., предстоящите европейски, местни избори, както и възможни предсрочни парламентарни избори.

"Ние сме първата партия в България, която излиза с платформа за Европейските избори. Веднага след като Конгресът я приеме, тя трябва да се представя и обяснява на хората. Тези избори са важни, не само защото ще предопределят промяната в Европа, но и защото при наша победа, ще сложат край на статуквото в България, на правителството на Борисов и ще дадат възможност за промяна и тук", заяви Нинова.

Във връзка с предстоящите местни избори беше обсъдено - как "Визия за България" да бъде разработена във визия за всеки регион и община. Да се представят начините за решаване на наболели местни проблеми - изиска ръководството от областните структури.

Корнелия Нинова представи и готовността за старта на "Българска свободна телевизия". Тя щяла да започне излъчване преди Конгреса, който ще се проведе на 26 януари.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване