01/18/19 06:14
(http://regiona.bg/)

Джип помете ученичка на пешеходна пътека

Джип блъсна на пешеходна пътека ученичка в пети клас от ОУ “Христаки Павлович” в Дупница, момичето е със счупен крак и е настанено в общинската болница. 11-г. Александра изскочила внезапно пред автомобила, инцидентът се случи вчера около 11 ч. на главната улица “Орлинска” в кв. “Горна махала”.
Евгени и Верджиния Шкодреви от Долна Диканя пътували от центъра на Дупница по посока “Горна махала”, на пешеходната пътека пред училището петокласничката изведнъж изскочила на пешеходната пътека, тичайки към хранителния магазин отсреща да си купи закуска. В този момент джипът вече бил на пешеходната пътека и детето се ударило странично в него.

На мястото на пътния инцидент пристигнаха три патрулки с полицаи, които разнищваха случая,пише струмабг.

От свидетелските показания се разбра, че детето от бързане не успяло да прецени пътната обстановка и се е ударило в джипа. Шофьорът Евгени Шкодрев е тестван за алкохол и дрегерът отчел отрицателна проба.

Само преди няколко дни на същата улица бе блъсната майка с 5-г. момченце, жената пресичала на необозначено място, по случая е образувано досъдебно производство.Сн.архив

Материалът Джип помете ученичка на пешеходна пътека е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване