01/18/19 09:23
(http://budnavarna.bg/)

Мобилни полицейски екипи продължават да дежурят в малките населени места във Варненско

Снимка: Будна Варна

Сформираните мобилни полицейски екипи продължават да реализират срещи с жители и представители на местната власт в малките и отдалечени населени места във Варненска област. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Варна. В изпълнение на плана за противодействие на конвенционалната престъпност на МВР, въведената от ръководството на полицията във Варна организация, целяща по-активно присъствие на полицейски служители в малките населени места в областта, продължава да действа и през 2019 година, уточниха от полицията.

Сформираните мобилни екипи за посещения в населени места без постоянно полицейско присъствие, които са с участието на служители от отделите „Криминална полиция” и „Охранителна полиция”, продължават по график да реализират срещи с жители на населените места и представители на местната власт, по време на които могат да бъдат поставени актуални проблеми и да бъдат подавани сигнали за престъпления или различни нарушения. До края на месец януари предстоят срещи в селата Храброво, Тутраканци и Манастир в община Провадия, в селата Караманите, Метличина и Брестак в община Вълчи дол, в селата Въглен, Яребична и Орешак в община Аксаково, както и в селата Гроздьово, Нова шипка и Пчелник.

Източник: ИА Фокус

Материалът Мобилни полицейски екипи продължават да дежурят в малките населени места във Варненско е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване