01/18/19 09:44
(https://pressbulgaria.com)

Официална среща на ръководството на Национално младежко сдружение на Република България с Областния управител на Област Видин

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ: На 22.01.2019 година Председателя на Национално младежко сдружение на Република България г-н Венцислав Манчовски и Главния секретар на Национално младежко сдружение на Република България г-н Иван Иванов ще проведат работно съвещание с Областния управител на Област Видин г-жа Алена Георгиева и кмета на Община Видин г-н Огнян Ценков. Срещата се организира по предложение на Управителния съвет на Национално младежко сдружение на основание Решение № 501 на Изпълнителния съвет за откриване на програма: "България напред с младите хора" Срещата е с начало 14.00ч. в заседателната зала на Областна администрация - Видин Пресконференцията ще започне в 15.00ч. пред заседателната зала на Областна администрация - Видин Дирекция: "Връзки с обществеността"
Публикувана на 01/18/19 09:44 https://pressbulgaria.com/m/HDPN79BV.html

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване