01/18/19 22:45
(http://pik.bg)

СУЕТАТА ИЗЛИЗА СКЪПО: Цонко Цонев погна кметицата на Каварна - Кметъла остави без заплата Нина Ставрева

СУЕТАТА ИЗЛИЗА СКЪПО: Цонко Цонев погна кметицата на Каварна - Кметъла остави без заплата Нина Ставрева

Кметицата на Каварна Нина Ставрева остана без заплата, след като бившият градоначалник Цонко Цонев й наложи запор. Враждата помежду им пламна преди две години заради коментар от Кметъла за прическата на наследничката му.

В социалната мрежа Цонев сравни с каска фризурата на Ставрева. Засегната, тя му заведе дело. Местните съдии обаче си дават отвод и процесът е пренасочен към Варна. Там и в Районния, и в Окръжниья съд магистратите оневиняват Цонко. Така и не е доказано кой точно е написал в страницата "Катунът от Каварна", че прическата на кметицата е каска. 

Освен това съдиите стигат до заключението, че това не е обида, а квалификации на тип подстрижка. Налага се суетната Ставрева да плати 2000 лева съдебни разноски, то си прави пас. 

Кметъла на свой ред търси действие от съдия-изпълнител. Той запорира банковата сметка, на която кметицата получава месечното си възнаграждение, разкрива седмичник.  

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване