01/18/19 06:01
(http://regiona.bg/)

Хороскопът за деня: Близнаци не мързелувайте, Деви днес сте във вихъра си

Хороскоп за 18 януари 2019

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Имате важни неща за вършене, но не бъдете прекалено сериозни. Загубили сте си някъде чувството си за хумор, така че – намерете го.

 

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Едва ли има други като вас. Забавленията ви привличат като с магнит, а при това има кой да ви свърши работата, макар и не цялата. След 9 вечерта настъпва вашият час за лудеене. Контролирайте страстта си (ако ви е възможно).

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Днес ще се наложи да преодолеете някои свои вътрешни прегради, но пък това би ви помогнало да научите повече за самите себе си. В никакъв случай не мързелувайте, защото няма да се почувствате по-добре

 

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Ще можете да докажете предаността си на приятел в беда. Ще има доста тичане около работата ви, но пък почти всичко ще стане идеално. Действайте бързо, няма време. Не се ангажирайте емоционално с колегите си, това няма да е от полза за никого.

 

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Днес ще кроите планове за бъдещето, но май ще ви излязат скъпичко. Премислете предварително нещата, макар че промени така или иначе ще има. И не харчете прекалено за глупости.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Днес ще се чувствате уверени и сигурни в себе си. “Хващайте” смело бика за рогата, не се чудете, днес вие дирижирате нещата.

 

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Малко разсеяни ще сте днес, но пък всичко ще става сякаш от само себе си. По-добре е да не предприемате нищо ново, а да се опитате да приключите вече започнатото.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Ще се чувствате добре и във форма. Е, не всички ще ви забелязват, както ви се иска, но пък може да научите нещо интересно. Ден за срещи с приятели, не го отлагайте, че кой знае кога ще ви се отвори нова възможност.

 

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Днес ще сте готови за всякакви предизвикателства. Ще гледате на нещата по нов начин и това ще ви донесе истинско удовлетворение. Идеален ден за влюбените, а тези които все още не са, ще побързат да го направят.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Ще ви вълнуват най-вече собствените ви мисли. Склонни сте да приемате лично всичко, което ви кажат. Недейте така – дръжте се като професионалисти. Най-лесно ще ви е, ако имате възможност да работите от вкъщи. Бъдете по-внимателни с разходите, приходите все още не са толкова големи.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)
Днес ще видите, че идеите ви започват да се развиват и това ще ви накара да се почувствате страхотно. Представите ви за нещата ще са съвсем реалистични и дори можете да давате съвети на околните. Бъдете тактични, днес хората ще се държат доста консервативно, не се налагайте грубо.

 

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Днес нещата ще стават бързичко, ще имате доста срещи и разговори. Гледайте да не пропуснете нещо в суматохата. Интереси предложения ще получите, но ще разберете за тях, ако слушате по-внимателно събеседника си.

Материалът Хороскопът за деня: Близнаци не мързелувайте, Деви днес сте във вихъра си е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване