01/23/19 16:24
(http://pik.bg)

Александър Сиди за разнобоя сред Патриотите: Лидерското говорене през медиите не е правилно

Александър Сиди за разнобоя сред Патриотите: Лидерското говорене през медиите не е правилно

Вместо да седнем и д аси говорим, да отидем на коалиционен съвет, на заседание на група, някой от партиите отиват пред медиите и коментират, след това се събираме и продължаваме напред. Това не е правилният начин на водене на политика, но очевидно при нас е успешен. В крайна сметка патриотичните сили са доста по-различни от останалите. Това заяви пред "Плюс-минус" депутатът от ВМРО Александър Сиди, коментирайки актуалната тема - лидерът на "Атака" заяви, че не участва в коалиционните съвети, тъй като нямало смисъл, защото и без него нещата се решавали.

"Обвиненията, че сме взимали от програмите на други партии - извинявайте, но патриотичните партии е съвсем логично да имат общи точки в програмата. Надявам се, че и другите наши партньори няма да търсят "авторски права" за програмата", заяви депутатът.

"Ние трябва да посочим защо и с какво ще се явим в политиката, а не кой ще води нашите листи", добави той, коментирайки подреждането на кандидатите за евродепутати на предстоящите избори. 

"За съжаление, ние продължаваме да си говорим през медиите, при условия, че в Народното събрание сме един до друг. Лидерското говорене през медиите, според мен, не е правилно", заяви още Сиди. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване