01/23/19 16:24
(http://offnews.bg)

Английска легенда към Роналдо: Моментът не е подходящ за селфи в самолет

Английската легенда Гари Линекер, който в последно време се изявява като анализатор и коментатор, разкритикува суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо, който публикува селфи, направено на борда на неговия самолет.

Реакцията на бившия нападател бе причинена от трагичния инцидент с Емилиано Сала. Самолетът, в който е пътувал футболиста изчезна от радарите над Ламанша. 

"Не е подходящ ден за такива постове. Определено. Сигурен съм, че той го е направил, защото не знае ситуацията, но някой можеше да му каже", написа Линекер в официалния си профил в социалната мрежа Туитър.

Операцията по издирването на намиращия се в неизвестност Сала бе подновена тази сутрин. Акцията бе прекратена снощи, но тази сутрин два самолета подновиха търсенето в зоната, в която се предполага, че е паднал малкият летателен апарат.

Вчера спасителите са открили възглавница, огънато парче метал и няколко други предмети, които се предполага, че са от падналия самолет.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване