01/23/19 11:53
(http://www.clubz.bg/)

Бойко Борисов: Агенция "Рога и копита" дава, че ГЕРБ води с 20%

"Агенция "Рога и копита" дава, че ГЕРБ води с 20%".

Така премиерът Бойко Борисов коментира социологическото проучване на "Афис", според което БСП вече води пред ГЕРБ за евровота.

"А кой е шеф на АФИС? Кой е шеф на тази агенция? Собственост на кой е тази агенция", попита още Борисов.

След което му беше подсказано, че той е член на Изпълнителното бюро на БСП (всъщност е Юрий Асланов, който е член на националния съвет на БСП - б.р.).

"Ще ми зададете ли правилно въпроса? Агенцията, собственост на член на ИБ на БСП дава... Ако агенцията на Цветан Цветанов днес излезе с проучване, вие ще ми зададете ли този въпрос", обърна се Борисов към питащата го журналистика.

След което сподели своите очаквания за евроизборите.

"Моите очаквания са, че изборите ще бъдат трудни, но ГЕРБ е направил много, за да ги спечелим. Това са моите социологически проувания", каза Борисов.

Според него агенциите, близки до БСП са специално създадени, за да манипулират общественото мнение и хората да си викат "а, може и да е вярно". Борисов припомни, че първия път, когато се яви на вота за кмет на София, същите тези агенци са давал, че Татяна Дончева и Милен Велчев му водят с 20%.

"Аз ги претрепах със 70% разлика", припомни, Борисов.

И допълни:

"Имаше там червен Кольо, зелен Кольо, известни с това че никога не са познали резултати".

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване