01/23/19 12:12
(http://pik.bg)

БРУТАЛНА АГРЕСИЯ: Млад софиянец помля от бой гаджето си - счупи и двете й ръце

БРУТАЛНА АГРЕСИЯ: Млад софиянец помля от бой гаджето си - счупи и двете й ръце

25-годишен рецидивист е счупил двете ръце и е пребил почти до смърт 17-годишната си приятелка, съобщава вестник „Телеграф“. Инцидентът е станал в столичния квартал „Слатина“ в понеделник вечерта.

Майката на момичето получила СМС, че този път приятелят ѝ ще я убие. Жената веднага се обадила на телефон 112. Заедно с полицията е отишла на адреса на младия мъж. Там обаче момичето отказало да отвори вратата. Не искала да арестуват насилника, защото го обичала.

Накрая пострадалата склонила да отвори. Била в брутално състояние. Следите от насилие били много. Докато водили уговорки за отваряне на вратата, насилникът минал през прозорец на апартамента и се качил на покрива на блока. Плашил, че ще се хвърли. Часове наред разигравал униформените, но най-накрая слязъл и бил арестуван.

Пострадалото момиче отказвало да дава показания срещу приятеля си. Девойката твърдяла през цялото време, че едната ръка счупила, защото я дръпнало куче, а другата – в дискотека, защото се била с някакви хора, без да уточнява повече подробности.

От МВР заявиха, че е образувано досъдебно производство.

Само преди дни за бруталното убийство на Калина Симова беше арестуван приятелят ѝ Васил Василев. 25-годишната жена беше убита в жилището си в столичния квартал „Банишора“.

В края на годината в "Надежда" беше убита 23-годишната Дарина. Едногодишната ѝ дъщеричка беше убита часове след майката. За бруталното престъпление беше арестуван приятелят на Дарина и баща на бебето - Викторио Александров.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване