01/23/19 10:11
(http://www.clubz.bg/)

Елена Йончева: Атаката на правителството няма да ни спре

Като "абсурдно" определи обвинението за пране на пари срещу нея червената депутатка и говорител на БСП Елена Йончева в парламента днес.

Обвиненията са свързани с документални филми, които е направила през 2012-2014 г за ТВ7 и за които са превеждани средства в сметки в КТБ.

"Средствата за тези филми са преведени в КТБ, когато даже държавата не е могла да предвиди нейния срив. Обвиненията, че съм знаела, че тези средства са с престъпен произход, е опит да бъда ангажирана със своята защита, а не с работата ми като депутат.", обяви Йончева.

Според нея това е сплашване и атака от страна на правителството на Борисов, започнала след искането за независима експертиза на българските магистрали. 

Нейните колеги от БСП пък смятат, че това е започнало още след като тя е разкрила далаверите с оградата на границата, "Кумгейт" в Хасково, в което забърка депутата от ГЕРБ Делян Добрев и други. Социалистите подкрепят Йончева във всички действия, които ще предприеме оттук нататък.

Именно покрай историята "Кумгейт" от ГЕРБ контраатакуваха със сигнали до прокуратурата срещу депутатката от БСП. Преди дни твърдения по тези сигнали се материализираха в обвинение. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване