01/23/19 09:45
(http://offnews.bg)

Левски обмисля раздяла с Обертан

След като назначиха Георги Дерменджиев за старши треньор, от Левски обмислят продажба на Габриел Обертан. Французинът наскоро подписа нов контракт, според който ще прибира около 100 000 лева месечно. Възнаграждението му е подразнило играчите на "сините" като го дават за пример, настоявайки за увеличение на заплатите. Смята се че спадът във формата на тима в последно време е главно заради новия договор на бившия играч на Манчестър Юнайтед. Това е и причината Жерсон Кабрал, Давид Яблонски и Милош Цветкович да не се споразумеят за нови договори, твърди вестник "Меридиан мач".

Близки до клуба твърдят, че ръководството на "сините" ще опитат да го трансферират в някой от турските грандове. През миналата година именно клубове от Истанбул проявяваха интерес към бившия ас на Нюкасъл.

Давиде Мариани също е в списъка с футболисти за продан. Швейцарският халф прибира втората най-висока заплата в клуба като това е причината от Левски да искат да се отърват от него. Проблем би било, че според агента на Мариани няма клуб в Швейцария, който да плаща на клиента му това, което той получава на "Георги Аспарухов".

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване