01/23/19 11:41
(http://www.clubz.bg/)

Пропадна трансферът на Мауридес в "Рапид" (Виена)

Обявеният за сигурен трансфер на Мауридес от ЦСКА-София в "Рапид" (Виена) засега пропада, съобщава австрийската преса. Сигурно е, че в този трансферен прозорец таранът няма да играе за "зелено-белите". А "червените" ще продължат да му търсят отбор - явни са намеренията да бъде продаден.

Още вчера стана ясно, че Мауридес се завръща в лагера на ЦСКА-София в Испания. Не е ясно дали "деветката" ще играе в днешната контрола с китайския "Шанхай Шенхуа" от 17 часа наше време.

"Рапид" (Виена) обяви официално, че сделката не е станала факт, като не обяви конкретна причината. "Преговорите са замразени", заяви клубът. Отборът заминава на подготовка без футболиста.

Първоначално изтече информация, че агентът на играча провалил преминаването му, тъй като поискал неприемливи за "Рапид" условия. За това намекват австрийците. Двата клуба вече се бяха разбрали за трансферна цена около 1 милион евро.

Според няколко австрийски медии обаче, начело с "Кронен цайтунг", причината е друга - Мауридес е показал лоши резултати във функционалните изследвания дори за този етап от годината. Така от "Рапид" се решили да се откажат от бразилеца, тъй като са преценили, че за да навлезе той в добра физическа форма е необходим поне месец.

Любопитно е, че преди заминаването на ЦСКА-София за Испания треньорът Нестор Ел Маестро заяви пред медиите, че Мауридес няма нужда да сваля килограми, всичко с него било наред.

Публикувана на 01/23/19 11:41 http://clubz.bg/78602-propadna_transferyt_na_maurides_v_rapid_viena

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване