01/23/19 09:43
(http://pik.bg)

САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за сряда - ето с какво ще се сблъскат зодиите

САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за сряда - ето с какво ще се сблъскат зодиите

ОВЕН

Опитвате се да вземете съдбоносно решение, заради подкрепата на влиятелни личности, които ви окуражават да сте активни и да вървите уверено към поредната цел, която сте си поставили. Не се повлиявайте от странични съвети и мнения, а сами вземете крайно решение.

ТЕЛЕЦ

Умението да печелите околните с чара си ви дава възможност да постигнете целите си. Бъдете коректни към вашите колеги. Адвокатите ще поднесат добри новини за своите клиенти за шанс да спечелят делата, но и от двете страни се изисква проява на взаимно доверие. Работете с удоволствие, въпреки че сте натоварени с повече от обичайните си задачи.

БЛИЗНАЦИ

Целия ден ще бъде изключително натоварен за вас. Ако се налага приемете допълнителна работа, която е добре да разпределите между всички ваши колеги. Бъдете прецизни. Резултатите от задачите ще ви зарадват още до вечерта, а постъпленията ще дойдат през следващите дни.

РАК

Денят ви позволява да купувате и да продавате, да оцените стойността на акциите, които вече притежавате, стига борсите да са активни, но ако не са тогава можете да обмислите действията си. На работното място не успявате да се концентрирате в преките си професионални задължения, но нямате избор, ако се налага да отхвърляте важни задачи.

ЛЪВ

Самоуверени сте и успявате, въпреки трудностите, които днес са неизбежни, но са и по ваша вина, заради невъзможност да се примирите с нечия некоректност. Знаете, че не е възможно да сте коректив на чуждите недостатъци. Активността ви на работното място ще ви помогне да осъществите плановете си. Ако работите в сферата на търговията успехът е с вас.

ДЕВА

Активността ви днес е впечатляваща. Бликате от енергия и желание да завършите изостаналите служебни задачи. Трудно ви е да прецените за какво да харчите и кои разходи да си спестите. Следобед посетете деловите си партньори. Уговорете съвместна дейност, която ще ви донесе взаимна полза.

ВЕЗНИ

Планирали сте среща с партньор, на която сте длъжни да отидете, защото е във ваша полза в този ден. Не обиждайте колегите си защото не искат да ви придружат. Ще си създадете проблеми на работното си място. Заемете се само със служебните си задължения и не гледайте какво правят другите, за да имате време и за себе си и за близките си.

СКОРПИОН

Днес сте активни и изпълнени с енергия, затова се заемете с най-важните си задължения на работното си място. Не се захващайте със занимания, които не водят до скок в професионалното ви развитие. Възможни са проблеми заради грешки, които сте допуснали преди време.

СТРЕЛЕЦ

Ще научите, че човек с влияние в общественото пространство ви е подкрепил без да ви казва. Не бързайте при изпълнението на служебните си задачи. Изнервяте колегите си. Грешките ще навредят на авторитета ви, ако ги допуснете непредпазливо при положение, че вече сте си патили от това.

КОЗИРОГ

Ще се окаже, че напразно сте се подготвили за уговорените делови срещи. Изненадата е неприятна, но не ви вреди на служебните задължения, с които ще се заемете още сутринта. Не се поддавайте на увещанията на вашите колеги да сте по-умерени, за да не пропилеете шанса си за нов скок към поредния професионален връх.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте активни, решителни в действията си и мотивирани да жънете успехи и признание. Стабилизирайте постигнатото и се откажете от начинанията, ако не сте ги обмислили задълбочено. Проблемите ви преследват непрекъснато, ако решите да поставите началото на нови задачи. Не се занимавайте с уговаряне на строителство на ваше жилище или офис.

РИБИ

Искате да успявате въпреки трудностите. Това ще ви се случи, ако се доверите на интуицията си, която ви предпазва от грешки и ви помага да предвиждате действията на вашите колеги. Проведете планираните делови разговори и ако се налага прекратете отношенията, които според вас са изживели времето си.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване