08/31/17 12:02
(http://sporta.bg/)

Конте пак се провали, Тотнъм отмъкна Цар Лъв

Мениджърът на Челси Антонио Конте е пред пълен провал с трансферите от последния ден на пазара. Италианецът отправи оферта към Суонзи за нападателя Фернандо Йоренте на стойност 15 милиона паунда , но "лебедите" я отхвърлиха. Сега обаче те са приели предложението на Тотнъм за опитния испанец и Конте може само да беснее от яд. Информацията е на "ВВС" и не се споменава точната цифра, предложена от "шпорите". Знае се само, че Челси ще отправи нова подобрена оферта, която да надхвърля тази на лондонския им съперник за "Цар Лъв".

Конте вече претърпя поражение, опитвайки се да привлече Алекс Окслейд-Чембърлейн от Арсенал. Английското крило предпочете да премине в Ливърпул и само няколко часа го делят от акостиране на "Анфийлд". Мениджърът на Челси бе отрязан и от Евертън за звездата Рос Баркли, за когото той брои 25 милиона паунда. Ако не вземе Йоренте, то наставникът на "сините" ще се провали в подсилването на състава си, защото се вижда, че в него няма достатъчна дълбочина.

Публикувана на 08/31/17 12:02 http://sporta.bg/konte-pak-se-provali-totnm-otmkna-car-lv

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване