12/02/17 20:26
(http://sporta.bg/)

ПСЖ най-накрая си намери майстора (ВИДЕО)

Новакът Старсбург поднесе сензацията във френската Лига 1, като нанесе първа загуба за сезона на ПСЖ. Страсбург надви парижкия колос с 2:1 у дома в мач от 16-ия кръг на първенството и продължава серията си от 4 мача без поражение. Головете за домакините вкараха Нуно да Коща и Стефан Бакохен, а между тях Килиан Мбапе изравни за гостите.

В 13-ата минута Да Коща взриви трибуните на "Стад де ла Мейн". Той се измъкна след центриране от пряк свободен удар на Дмитри Ленар и се извиси над отбраната на ПСЖ, за за отбележи с глава. 

В 42-ата минута обаче Мбапе намери пролука към вратата на Страсбург и изравни след хубаво прострелно центриране на Адриен Рабио. Преди това френският нападател пропусна да отбележи с пета, а Неймар също имаше няколко шанса за гол.

Малко преди почивката пък Адриен Рабио уцели страничния стълб на домакините. ПСЖ пое контрол над събитията през втората част, но Страсбург се възползва от единствената грешка на парижани. В 65-ата минута Да Коща изведе Бакохен зад отбраната, а той разстреля Алфонс Ареола и така оформи крайното 2:1.

По този начин Страсбург се качи на 14-ата позиция с 18 пункта, а ПСЖ остава убедителен лидер въпреки поражението. Възпитаниците на Унай Емери водят с 10 точки на Марсилия, като имат мач повече.

Вижте видео от мача ТУК!

Публикувана на 12/02/17 20:26 http://sporta.bg/pszh-nay-nakraya-si-nameri-maystora-video

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване