12/17/17 17:51
(http://sporta.bg/)

Барса отказа да прави шпалир на Реал в "Класикото"

Футболистите на Барселона няма да правят шпалир на Реал (Мадрид) в "Ел Класико" на "Сантяго Бернабеу" на 23 декември. Тогава "Кралския клуб" посреща каталунците в суперсблъсъка на Примера дивисион, но "блаугранас" няма да аплодират световните клубни шампиони, пише "Мундо Депортиво".

Както знаете, снощи Реал срази Гремио на финала на планетарния форум с 1:0 и вдигна втори трофей подред в надпреварата. Миналата година "белия балет" надви Кашима Антлърс, но в първия си мач след това отново не бе посрещнат с овации от футболистите на противниковия отбор. Тогава съперник на мадридчани в Примера бе Севиля.

Каталунците са решили, че ще направят шпалир на кръвния си враг само ако е спечелил първенството, Шампионската лига или Купата на Краля. Основният мотив на Барса е, че "блаугранас" не са участвали в надпреварата, спечелена от Реал, така че няма защо да показват излишни галантности.

След спечеления трофей вчера голмайсторът Кристиано Роналдо заяви, че очаква шпалир от страна на Барселона на 23 декември.

Публикувана на 12/17/17 17:51 http://sporta.bg/barsa-otkaza-da-pravi-shpalir-na-real-v-klasikoto

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване