01/05/18 02:09
(http://sporta.bg/)

НА ЖИВО С КАРТИНА ОТ БРИЗБЕЙН! Григор Димитров - Кайл Едмънд (ВИДЕО)

Днес около 11:20 часа Григор Димитров се изправя срещу Кайл Едмънд в четвъртфинална битка в Бризбейн на централния корт - "Пат Рафтър Арена". Британецът е под №50 в ранглистата на ATP, а нашето момче е в топ 3. 

SPORTA.BG ЩЕ ПРОСЛЕДИ СРЕЩАТА В АВСТРАЛИЯ НА ЖИВО

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК

Букмейкърите определят българина за тотален фаворит в двубоя. Победа за хасковлията се котира с коефициент от 1,36, докато ставката за успех на Едмънд е цели 3,25.

Статистиката сочи, че до момента Григор и Кайл са се засичали на корта само 1 път. Тогава радостта е за Гришо - 7-5, 4-6, 6-3. Едмънд обаче е много опасен противник и притежава както чудесна игра от линията, така и добри волета и техника. Британецът е доста бърз и е готов да накаже и най-малкото подценяване. Това вчера усети Хюнг Чунг. Южнокореецът бе фаворит, но Едмънд стигна до победата след 2:1 сета.

Григор Димитров също трябваше да престои на корта близо 3 часа, защото бе измъчен до краен предел от Джон Милман. Австралиецът поведе с 1:0 сета, а във втората част имаше 2 мачбола в тайбрека, но нашият Спортист №1 за 2017 показа здрави нерви и изкова успеха.

Димитров има да защитава доста точки в Бризбейн, защото миналата година триумфира в този турнир.

ЕТО КАК ГРИГОР ПОСТИГНА ДРАМАТИЧЕН УСПЕХ НАД ДЖОН МИЛМАН

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване