01/18/18 20:42
(http://sporta.bg/)

Меледже скъса Ботев от маймунски номера

Заприличалите на бразилска сапунка отношения между ФК Ботев и футболиста ЯЯ Меледже са на път да приключат окончателно. Палавият африканец отпадна от сметките на старши треньора Николай Киров за лагера в Анталия. Това стана след дълъг разговор между играча, известен в Коматево още с прозвището Янко и изпълнителният директор Иван Йотков. Присъствал е и Белия. Двамата обаче не са могли да убедят Меледже да остане в Коматево и да преподпише договора си.

Играчът е ухажван от родния си отбор Септември. Именно собственикът на клуба от Красна поляна Румен Чандъров доведе в Ботев родения в Кот Д Ивоар полузащитник. При Николай Киров Яя Меледже стигна до титулярното място, но тази есен много често оставаше дори извън групата за официални мачове заради привличането на бразилеца Густаво Алфонсо. Меледже бе видимо недоволен от статута си на резерва и още преди края на първия дял от първенството изяви желание да напусне. Опитите да бъде разменен със защитника на Левски Димитър Пиргов удариха на камък.;

От синия клуб обявиха, че ще се разделят с родения в Гоце Делчев бранител единствено срещу трансферна сума. Според сайта Пловдивнюз от Подуяне искат 25 хиляди лева за правата на защитника, който не замина на лагер с отбора в Малта. Тепърва ръководството на канарчетата ще решава дали да брои въпросната сума, или да изчака на Герена да я намалят.

Публикувана на 01/18/18 20:42 http://sporta.bg/meledzhe-sksa-botev-ot-maymunski-nomera

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване