01/21/18 00:01
(http://sporta.bg/)

НА ЖИВО С КАРТИНА! Битката Григор Димитров - Ник Кириос (ВИДЕО+СНИМКИ)

Днес около 10:15 часа стартира големият сблъсък между Григор Димитров и Ник Кириос от осминафиналите на Australian Open. Срещата между поставения под №3 в схемата хасковлия и представителя на домакините е първи във вечерната сесия на Централния корт - "Род Лейвър Арина".

SPORTA.BG ЩЕ ПРОСЛЕДИ ВСИЧКО НАЙ-ИНТЕРЕСНО В ДВУБОЯ

ГЛЕДАЙТЕ БИТКАТА НА ЖИВО ТУК

kyrgios-reuters-m.jpg

Букмейкърите определят лошото момче на тениса Кириос за сериозен фаворит. Коефициентът за краен успех на тенисиста с гръцко-малайзийски корени е 1,66, а ставката за победа на нашето момче е 2,30.

ВИЖТЕ КАК В МИНАЛИЯ КРЪГ ГРИШО СЕ СПРАВИ С АНДРЕЙ РУБЛЬОВ

Българинът и австралиецът имат три мача в общия си баланс, като световният №3 води с 2-1 победи. В последната среща помежду им първата ракета на домакините надигра Григор в 1/2-финал в Бризбейн в началото на този сезон, след което вдигна и титлата.

Победителят от Димитров – Кириос ще си осигури доста удобен четвъртфинал - срещу Кайл Едмънд или Андреас Сепи. Преди Григор на корта ще бъде световният №1 Рафаел Надал.

o_dimitrov_rla_19012018_06-1024x576.jpg

Всички фенове на тениса в Австралия очакват убедителна победа за Кириос и изобщо не слагат в сметките Гришо. Доста специалисти също посочиха мощния Ник за сигурен четвъртфиналист. Те обосноваха прогнозите си със слабия сервис, който демонстрира на турнира българина и силния такъв на Кириос.

Нашето момче обаче няма как да играе по-слабо от последните си два мача и е готов да избухне именно срещу Ник. Със сигурност Гришо няма да се даде без бой, а цяла България ще бъде пред телевизорите, за да стиска палци.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване