01/23/18 00:44
(http://sporta.bg/)

НА ЖИВО С КАРТИНА! Зрелището Григор Димитров - Кайл Едмънд (ВИДЕО+СНИМКИ)

Тази сутрин около 6 часа българско време стартира четвъртфиналът от Australian Open между Григор Димитров и Кайл Едмънд. Срещата ще се състои на Централния корт "Род Лейвър Арена" и с нея се затваря дневната сесия в Мелбърн.

SPORTA.BG ЩЕ ПРОСЛЕДИ ВСИЧКО НАЙ-ИНТЕРЕСНО В МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ДВУБОЯ ТУК И ТУК

skysports-edmund-tennis-ausopen_4206067.jpg

Букмейкърите определят нашето момче за тотален фаворит. Победа за Гришо се котира с коефициент от 1,28, докато ставката за успех на британеца е 3,75.

ВИЖТЕ КАК ГРИГОР РАЗБИ В МИНАЛИЯ КРЪГ ЗВЕЗДАТА НА ДОМАКИНИТЕ НИК КИРИОС

Димитров и Едмънд са играли помежду си 2 пъти, като българинът излиза като победител и от двете срещи. И двата им мача са били на хард, като последният от тях бе в началото на месеца в Бризбейн – Григор го спечели с 6-3 6-7(3) 6-4.

До момента двамата са си осигурили по 440 000 австралийски долара (570 000 лева) от наградния фонд на Australian Open. Класиране напред означава още толкова в банкова сметка.

Гришо ще преследва нов полуфинал в Мелбърн, след като миналата година стигна до такъв и отпадна там от машината Рафаел Надал след зрелише в пет сета. Кайл пък за сефте е на осминафинал в турнир от Шлема и сбъдва мечтите си.

nintchdbpict000379660823.jpg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване