02/04/18 14:56
(http://sporta.bg/)

Пирин с официална позиция за пребития служител

Ръководството на Пирин (Благоевград) застана напълно зад своя служител Велислав Елезов. Пресаташето на "орлетата" осъди кмета на Симитли Апостол Апостолов след огромен скандал. Елезов твърди, че Поли му е нанесъл побой на мач в село Крупник. 

"Орлетата" разпространиха декларация на сайта си, в която призовават компетентните институции да стигнат до пълната истина и да я представят на обществеността. 

"Във връзка с медийните публикации след 31 януари, свързани с нашия администратор Велислав Елезов, сме длъжни да изразим официалната позиция на ОФК Пирин, като заявяваме, че Велислав Елезов е не само един от най- важните хора в нашия екип, той е човек който дава сърце и душа за клуба.

"Всички сме съпричастни и го подкрепяме безрезервно в битката му за право и справедливост. Смятаме, че Република България е демократична и правова държава, в която споровете следва да бъдат решавани пред компетентните власти.

Разчитаме на правоохранителните органи и съдебната власт да достигнат до обективната истина и тя да стане обществено достояние", написаха от Пирин на официалния си сайт.

Публикувана на 02/04/18 14:56 http://sporta.bg/pirin-s-oficialna-poziciya-za-prebitiya-sluzhitel

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване