03/07/18 14:01
(http://sporta.bg/)

ПСЖ ще е спасителният пояс на Венгер през лятото, тръбят във Франция

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер може да се окаже наставник на ПСЖ през следващия сезон, тръбят медиите във Франция. Положението е такова, че след отпадането от Шампионската лига парижани най-вероятно ще се разделят с Унай Емери, а в същото време са готови с оферта за Венгер. Ситуацията при французина съвсем не е розова, тъй като той провали сезона на "топчиите" и е все по-близо до изхода на "Емирейтс".

68-годишният специалист вече е говорил с босовете на ПСЖ, след като те са се свързали с него. Миналото лято Венгер подписа договор за две години с Арсенал, но по всичко личи, че времето му е изтекло и той няма да го спази. Единственият фактор, който може да го задържи, е спечелването на Лига Европа и класиране в Шампионската лига през втория по сила евротурнир.

Венгер иска да изпълни контракта си с лондончани, но е заявил, че предложението от Франция го е накарало да размисли сериозно върху бъдещето си.

Същевременно от ПСЖ готвят оферта към халфа на Манчестър Юнайтед Маруан Фелаини. Договорът на белгиеца с "червените дяволи" изтича след края на сезона, като двете страни все още не могат да се разберат за срока на евентуален нов контракт. Бившият играч на Евертън иска дълъг договор и точно такъв са готови да му предложат парижани. Офертата ще бъде за 4-годишен контракт с годишна заплата от 5,4 милиона паунда чисто. 

Рома също се интересува от Фелаини, докато мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо нееднократно заяви, че иска белгиецът да остане на "Олд Трафорд".

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване