03/16/18 10:06
(http://sporta.bg/)

Спас Русев пред испанска телевизия: Няколко отбора от България имат влияние върху съдиите

Собственикът на Левски Спас Русев направи интересно изказване за родния футбол пред испанската версия на телевизия "BeIN Sports". Финансовият благодетел на "сините" заяви, че няколко отбора в България имат влияние върху съдиите и това е една от причините за липсата на конкурентоспособност. Русев не назова точни имена на тимовете, като обяви само, че Лудогорец е най-богатият клуб заради участието си в Шампионската лига през последните години. 

"Да си футболен президент в България е много трудно, тъй като парите от телевизионни права са твърде малко и няма как клубът да бъде на печалба.

Единственото изключение е Лудогорец, които имат финансово преимущество пред останалите, тъй като участваха няколко пъти в груповата фаза на Шампионската лига.

Други отбори в първенството пък имат предимство заради влиянието си върху съдиите. При това състояние на нещата за нас е много трудно да сме конкурентноспособни", сподели босът на "сините".

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване