05/10/18 11:09
(http://sporta.bg/)

Венци: Делио Роси става за преводач

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов остана много доволен от спечелената Купа на България след триумфа над Левски на финала. Босът сподели, че "белите" са били аутсайдери и това им е помогнало да победят. Той похвали треньора Златомир Загорчич и нападна наставника на Левски Делио Роси. 

"Да, на Славия й приляга Купата. Най-много се радвам, че завоювахме този трофей в Деня на победата. Не в Деня на Европа, а на победата над хитлеристка Германия. Посвещавам тази победа на моя приятел Младен (б.а. най-вероятно Маджо)", сподели собственикът на "белите".

"Радвам се, че разумът и интелектът надделяха над простотията. Нашият отбор, съставен само от българи, доказа, че може да победи 8, 10 или 11 чужденци - и то скъпоплатени. Никога не слагай тигана преди да хванеш рибата. Те много рано сложиха тигана", заяви Венци Стефанов в типичен свой стил.

"Безкрайно съм щастлив. Посвещавам Купата на децата, внуците си и тази вярна публика на Славия.

Загорчич има доживотен договор със Славия. С него сме се разбрали. Той знае, че тук може да му се видят резултатите. Доказа, че е голям треньор. Левски бе достоен съперник. Не успя да отбележи своите положения. Така е във футбола - когато не вкараш, ти вкарват”, отчете босът на най-стария столичен клуб.

Малко след това изказване Стефанов сипа още сол в раната на треньора на Левски Делио Роси: "Жал ми е за собственика на Левски. На онзи човечец там (б.а. сочи Делио Роси) бих му дал организаторска работа в клуба. Да стане преводач", заяви Венци Стефанов.

Публикувана на 05/10/18 11:09 http://sporta.bg/venci-delio-rosi-stava-za-prevodach

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване