05/22/18 19:29
(http://sporta.bg/)

Челси чупи рекорд със 100 милиона за Левандовски, още два тима на опашката

Ръководството на Байерн (Мюнхен) твърди непрекъснато, че нападателят Роберт Левандовски не се продава. Не така обаче мисли Челси, който смята да сложи на масата 100 милиона паунда и през лятото да докара поляка на "Стамфорд Бридж".

29-годишният таран има договор с баварците до 2021 г. и по никакъв начин не показва, че иска да напусне. Той бе свързван с трансфер в Реал (Мадрид), но "Кралския клуб" не дава никакви индикации за привличането на Лева.

Другите основни фаворити за подписа му са Челси, Манчестър Сити и ПСЖ. Именно "сините" от Лондон са готови да действат и да счупят трансферния си рекорд от 68 милиона паунда, които платиха за Алваро Мората на Реал (Мадрид) миналото лято, твърди "Телеграф".

Преди два дни в Полша се появиха информации, че Левандовски е получил разрешение да закъснее за лагера на националния отбор преди Мондиала именно заради отправените оферти и изясняването на бъдещето му. По-скоро обаче Байерн ще продаде Тиаго Алкантара и Хуан Бернат, а не своя голмайстор.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване