Осем деца от Варна участват в международен ветроходен спортен лагер в Гърция

http://nakratko.bg/category/40/160181/


Днес, 28 май, осем състезатели на възраст между 8 и 15 години и двама треньори на Яхт Клуб „Кап. Георги Георгиев – Порт Варна” пристигнаха на о-в Сирос, за да вземат участие в международен спортен лагер за клас Оптимист.

Португалия не успя да бие Тунис (ВИДЕО)

http://www.novsport.com/news2809251_1004.html

Следващите контроли на португалците са срещу Белгия (2 юни) и Алжир (7 юни)

Франция започна с победа подготовката си за световното (ВИДЕО)

http://www.novsport.com/news2809241_1004.html

Петлите” надиграха с 2:0 Ейре, двубоят бе ръководен от българския рефер Георги Кабаков

Селекционерът на Дания освободи 8 футболисти

http://www.novsport.com/news2809131_1056.html

Никлас Бендтнер е под въпрос за Световното заради контузия

Българският фен клуб на Реал Мадрид с послание към всички мадридисти

http://www.novsport.com/news2809101_1024.html

Беше "немислимо", беше "невъзможно", но ето че във витрината на "Бернабеу" ще бъде поставена и Тринадесетата

Плишкова продължава напред

http://www.novsport.com/news2809081_1013.html

Тя надделя със 7:6 (6), 6:4 над сънародничката си от Чехия Барбара Крейчикова

Глобиха Балкан с 500 лв.

http://www.novsport.com/news2809041_1010.html

Тимът от Ботевград го отнесе за хвърлена бутилка

Стана ясно каква е била повредата в болида на Рикардо

http://www.novsport.com/news2809061_1014.html

"Беше много сериозна загуба на мощност, но смятам, че резултатите показват колко добро шаси имаме"

Bombardier пуска 2 нови луксозни бизнес самолета

https://topsport.bg/business/bombardier-puska-2-novi-luksozni-biznes-samoleta.html

Моделите Global 5500 и Global 6500 са с нови двигатели, ще летят по-далеч и по-бързо

Отиде си легендарният треньор по бокс Георги Георгиев

http://www.novsport.com/news2808961_1018.html

Само преди седмица се състоя премиерата на документален филм за бате Найчо „Като на инат“

Льов с 3 правила, за да защити Бундестима Купата на Нике

http://sporta.bg/lov-s-3-pravila-za-da-zashchiti-bundestima-kupata-na-nike

Предводителят на Бундестима Йоахим Льов въведе строги правила за предстоящия Мондиал в Русия. Германия ще опита да защити световната си титла на руска земя, а за да се случи това, е необходима сериозна дисциплина.

“Момчетата познават добре нашата настройка и поведение. Знаят добре какви са нашите амбиции и какви са задачите ни. Никой не може да стане световен шампион сам. Всички сме част от един пъзел”, коментира Льов.

Ето ги и правилата, наложени от селекционера на Германия:

1. Уважение

Никой не може да поставя собствените си интереси над тези на отбора. На Световното първенство през 2014-а Мирослав Клозе гони рекорда по отбелязани голове на Феномена Роналдо и затова започна турнира на пейката. В хода на надпреварата Клозе получи своя шанс и накрая стана голмайстор номер 1 в историята на Мондиалите.

2. Срещи със съпруги

По време на подготовката на тима преди Мондиала футболистите могат да се срещат със своите съпруги или приятелки, но ако преди това са поискали разрешение от треньорския щаб. В Русия обаче е забранено присъствието на семейства. Забранени са и всякакви полови контакти.

3. Алкохол

Не е забранена употребата на алкохол преди лягане. На футболистите е разрешено да изпият чаша вино или бира преди сън. Важното е да не се прекалява. Йоахим Льов има пълно доверие на своите футболисти.

Магистрала "Хемус" ще е готова през 2024 година

https://topsport.bg/investments/magistrala-hemus-shte-e-gotova-prez-2024-godina.html

В най-изостанала фаза е участъкът от магистралата за Русе и Велико Търново

ИЗВЪНРЕДНО: Кобрата срещу Уайт на ст. "Васил Левски" (ВИДЕО)

http://www.novsport.com/news2808951_1018.html

Доста опасен съперник, но ще му покажа кой е по-добрият, закани се Пулев

Бончо Генчев ще уважи бенефиса на Чомаков

http://sporta.bg/boncho-genchev-shche-uvazhi-benefisa-na-chomakov

Един от героите на футболна България от световното в Щатите Бончо Генчев е потвърдил участие в бенефисния мач на Красимир Чомаков. Двубоят ще се състои на 9 юни на стадион „Марица” и е с начален час 18:00. Преди това обаче започва шоу-програма, която ще стартира в 16:30 и в нея ще видим прочутата народна певица Валя Балканска и 44 от популярните каба гайди.

„Чомаков е голям мъж и няма как да не присъствам на празника му. Бяхме съотборници и се радвам, че отново ще бъдем един до друг на терена”, коментира Бончо Генчев.

Междувременно се разбра, че все по-голям става интересът за билети за предстоящия мач между отборите на ЦСКА Stars и Марица Stars.

До момента си изкупени над 1000, а капацитетът на стадиона е 7000.

В делнични  дни може да купувате билети от 11 до 13 часа и от 17 до 19 часа, а в събота – от 10 до 14 часа на касите на ст. „Марица”.

На централната трибуна входът е срещу 20 лева, а в останалите сектори – 12 лева. Деца до 12 години ще влизат безплатно на стадиона.

Блиц

След грешките на Кариус: "Ливърпул" в търсене на нов вратар

http://nakratko.bg/category/44/160165/


Кошмарният мач на вратаря Лорис Кариус за "Ливърпул" при загубения финал от "Реал" Мадрид с 1:3 едва ли скоро ще бъде забравен от мърсисайдци.

Атанас Голомеев: Това не е автентичният Левски!

http://www.novsport.com/news2808861_1010.html

"Не беше нормално агитката да бъде точно зад пейката на Балкан"

Гришо научил случайно, че има нов съперник

http://nakratko.bg/category/56/160163/


Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се класира за втория кръг на "Ролан Гарос" след победа над Мохамед Сафуат. Египтянинът замени в последния момент сърбина Виктор Троицки, който се оттегли заради контузия.

Велизар: ЦСКА ще атакува титлата, Каранга остава

http://sporta.bg/velizar-cska-shche-atakuva-titlata-karanga-ostava

Главният скаут в ЦСКА - Велизар Димитров, сподели своето мнение за ситуацията в "червения" лагер и плановете на столичани за лятна селекция. Бившият национал е сигурен, че "армейците" ще се подготвят достатъчно добре за атака на титлата през следващата кампания.

"Тежката работа тепърва предстои с оглед преговорите с играчите. Цяла пролет къде ли не ходихме, какво ли не гледахме. Има набелязани играчи. Всичко зависи от това кои футболисти ще бъдат продадени или освободени. Не искаме да се разделяме с играчи на всяка цена или защото дават някакви пари. Имаме амбиции за следващата година да атакуваме шампионската титла. Мисля, че ще бъдем по-добри догодина. Това, което е гледано, е харесано и се преговаря", обяви Димитров, след което говори по темата "Каранга".

"Нормално е да има интерес към Каранга. Той направи фурор и е нормално да го искат редица отбори. Но няма да бъде продаван на всяка цена. А единствено оферти, които си заслужава, ще бъдат приети. Вие знаете как работи Гриша Ганчев - никого не е спрял. Напротив. На определената цена няма никакъв проблем да си тръгне", обобщи главният скаут на "червените", който е сигурен, че тимът ще се подготви добре за атака на титлата през следващия сезон.

"Убеден съм, че ще се подготвим да атакуваме титлата. Тази година малко не ни достигна. Ако с една дума ме питате дали тази година бе провал - "да", завърши Димитров.

Ким Клайстерс: Димитров може да отнеме трофея от Надал

http://www.novsport.com/news2808881_1013.html

"Хубаво е, че Новак отново изглежда мотивиран да се върне там, където беше"

Нова звездна двойка в спорта! Тереза Маринова залюби треньор на Лудогорец

http://sporta.bg/nova-zvezdna-dvoyka-v-sporta-tereza-marinova-zalyubi-trenor-na-ludogorec

Олимпийската шампионка в тройния скок от Сидни 2000 Тереза Маринова има връзка с бившия футболист Петър Колев. Настоящият помощник-треньор в Лудогорец и родената в Плевен именита спортистка не крият връзката си, пише блиц. От няколко дни влюбената двойка отмаря по плажовете в Гърция, стана ясно от последните им публикации в социалната мрежа. 

Тереза и Петър Колев избраха да почиват в тузарския курорт Санторини.

43-годишният треньор се радва на заслужена ваканция след завоюваната от Лудогорец шампионска титла, седма поред. Колев беше асистент на старшията Димитър Димитров - Херо, с когото постигнаха чудеса и в бургаския Черноморец. Част от успешния тандем е и Георги Чиликов. 

Тереза Маринова и Петър Колев за първи път афишират публично връзката си. Шампионката в тройния скок има две деца от бизнесмена Трендафил Колев, с когото се раздели преди време. 

Генерал Йешич: ЦСКА казва и веднага ги поемам

http://sporta.bg/general-yeshich-cska-kazva-i-vednaga-gi-poemam

Бившият треньор на ЦСКА и Литекс - Миодраг Йешич коментира изминалия сезон на "червените", както и всичко около треньорския пост на Армията". Ето какво каза специалистът пред "Меридиан мач":

- Г-н Йешич, видяхме ви с медал на 5 май, когато бе юбилеят на ЦСКА. Как се почувствахте...

- За мен беше голяма чест да бъда част от този празник. Да съм на стадиона редом до такива легенди, да си говоря с тях, а и след това да бъда награден с медал от ръководството.

- Как видяхте вие изминалия сезон на "червените"?

- Всички знаем какво се случи - отборът рухна след онази загуба в Разград. Но истината е друга - преди това бяха допуснати грешни стъпки срещу тимове, които ЦСКА трябва да бие само с име - Пирин, Етър, Черно море, с цялото ми уважение към тях. Ако въпросните точки бяха спечелени, дори и тази загуба от Лудогорец нямаше да е фатална. Друго също ме изненада неприятно. Добре, видно е, че ЦСКА по-скоро губи първенството, защо тогава само няколко дни по-късно отборът изглеждаше толкова лошо срещу Левски? Според мен след поражението от Лудогорец всички сили трябваше да бъдат съсредоточени върху срещите за Купата. ЦСКА трябваше да завърши сезона на 70-годишния юбилей с трофей. Но вместо това, целият сезон рухна само за няколко дни. Само да ви кажа, че ако ЦСКА бе стигнал до финала за Купата на България, никога нямаше да загуби от Славия, както направиха други.

- В момента отборът няма треньор, а за поста се спрягат двама сърби - Ненад Лалатович и Славко Матич, когото познавате много добре. Какво смятате за тях?

- Не искам да коментирам колеги, защото не е коректно. Треньори си правят реклама на гърба на ЦСКА. На тях им е достатъчно само името им да се завърти около това на най-великия български отбор...

- А какъв трябва да е новият треньор на ЦСКА - българин или чужденец?

- Новият треньор трябва да има визия за бъдещето и характер, с който да изведе ЦСКА до титлата. Няма значение дали е българин или чужденец. Той трябва да има шампионски манталитет. Ето, аз може и да съм чужденец, но спечелих 30-ата юбилейна титла на ЦСКА. Отборът е бил воден от италианци, македонци, румънци, но освен българските треньори, само аз спечелих златните медали...

- В момента сте без отбор, след като напуснахте Ел Етифак от Саудитска Арабия. Ако ви поканят от ЦСКА, бихте ли приел?

- Аз се познавам отлично с ръководството на ЦСКА - с г-н Ганчев, с Трифон Попов. Работихме успешно с тях в Литекс. Мога да ви кажа, че когато поемах ловчанлии, се разбирахме с шефовете за 5 минути. С мен ще се разберат най-лесно. Единия път спечелих Купата на България, другия път класирах отбора в Европа. За мен няма да е проблем да поема ЦСКА, но аз нямам нужда от реклама, а и съм уверен, че отборът вече има избран треньор.

Треньорът на баскет националите: Тъпа селска проява

http://sporta.bg/trenort-na-basket-nacionalite-tpa-selska-proyava

Селекционерът на баскетболния отбор на България Любомир Минчев коментира случилото се по време на втория финален мач между Левски Лукойл и Балкан (Ботевград). Както е известно, двубоят бе прекратен, а началото на скандала бе позиционирането на агитката на домакините точно зад скамейката на Балкан. Последваха грозни сцени и феновете пробваха да линчуват баскетблисти на тима от Ботевград, някои състезатели също отвърнаха с агресия.

„Нещата трябва да се казват такива, каквито са. Независимо дали това, което ще кажа, ще се хареса на някой, или няма да се хареса, ще го кажа точно така, както е. Действията и решенията на ръководството на Левски Лукойл за поставяне на агитката зад пейката на Балкан може да се определи с три прости думи: тъпа селска проява. Това е истината. Никой не може да ме убеди, че това е случайно. Видял съм неща, които бяха непосредствено преди мача, които не се знаят и за тях не се говори. Именно тези неща ме карат да си мисля, че е точно така”, заяви Любо Минчев пред БНТ.

“За мен това е уникален автогол за Тодор Стойков и Константин Папазов. Познавам ги и двамата и колкото и за Папазов да не съм изненадан, съм изненадан от действията, говоренето и решенията на Тодор Стойков. За мен има две причини това да се направи: или нямат акъл в главата си, за да поставят там агитката и да очакват, че всичко ще бъде наред и да не се стигне до някакви сблъсъци и конфликти, или просто нарочно е сложена там агитката. Което и от двете да си изберат, е лошо за тях, а най-лошото е, ако са и двете“, коментира още наставникът.

ИЗВЪНРЕДНО: "Червеният" гуру Георги Атанасов с мощна атака срещу Левски!

http://www.novsport.com/news2808721_1010.html

"Свастиките" обесиха и баскетбола", написа в седмичния си коментар журналистът

Алонсо: В Монако е най-скучната Ф1

http://sporta.bg/alonso-v-monako-e-nay-skuchnata-f1

Фернандо Алонсо определи състезанието в Монако като „най-скучното изобщо във Ф1“. Водещите шест коли запазиха реда си до финала, а испанецът вероятно също щеше да остане на седма позиция – от която стартира – ако проблем със скоростната кутия не го беше извадил от надпреварата.

Пилотът на Макларън миналата година пропусна кръга в княжеството, за да се състезава в Индианаполис 500, но този сезон нямаше същата възможност да си спести участието.

„Вероятно най-отегчителното състезание във Формула 1 изобщо“ каза Фернандо. „В Монако с такива широки коли, без коли на сигурността, без жълти флагове – нищо… Според мен трябва да възстановят част от парите на феновете, които са дали за билет“.

„Това си е Монако, знаем го много добре. Ако нищо не се случи, както тръгнем, така и завършваме“. Двукратният световен шампион също така отбеляза, че отпадането му е болезнено за отбора, защото сега Рено дръпнаха напред в класирането при конструкторите.

„Първо изгубих мощност, а после блокирах само на пета предавка“.

„Смятам, че Канада ще бъде голямо предизвикателство. Трудна писта с дълги прави. Липсата ни на скорост идва като наказание там. Ще бъде добър тест за нас“.

Нападател се присъедини към състава на Австралия

http://www.novsport.com/news2808681_1004.html

Джейми Макларън беше повикан в разширения състав на "кенгурата"

Селекционерът на Испания решава за Карвахал

http://www.novsport.com/news2808671_1030.html

Участието на защитника на Реал на Мондиала е под огромна въпросителна

Българският паспорт е сред 16-те най-силни в света

https://topsport.bg/macro/balgarskiyat-pasport-e-sred-16-te-nay-silni-v-sveta.html

През 2018-а той отваря повече граници, откогато и да е било през последните 12 години

Гришо разказа за уникална случка на Ролан Гарос

http://sporta.bg/grisho-razkaza-za-unikalna-sluchka-na-rolan-garos

Родна ракета №1 Григор Димитров коментира странната ситуация от вчера, когато в последния момент беше сменен противника му на "Ролан Гарос". Първата ни ракета трябваше да играе срещу Виктор Троицки, но поради контузия на сърбина се наложи Гришо да играе срещу Мохамед Сафуат. Димитров победи египтянина с 6:1, 6:4, 7:6, след като имал едва десетина минути да го разучи. Григор сподели, че новината за настъпилата промяна му е съобщил Троицки.

Българинът случайно срещнал из коридорите балканския си колега, който му пожелал успех. Димитров не разбрал какво има предвид Троицки, който му обяснил ситуацията.

"Не е лесно, когато се случат такива неща, трябва да си готов. Имах нужда от десетина минути да се отърся от това, което мислех да играя и правя, и да видя видеа как играе Сафуат. Защото той вече изигра два мача, което му дава известно предимство", разказа след мача Григор. 

"След това просто трябваше да изляза и да дам най-доброто от себе си. Мисля, че бе добър старт", коментира българинът.

Интересно е и как самият Сафуат е научил, че ще дебютира в основната схема на турнир от Големия шлем. Той загуби в трети кръг на квалификациите от Гуидо Андреоци и по жребий бе седми в списъка на "щастливите губещи". Тоест шестима тенисисти от основната схема трябваше да отпаднат, за да се стигне изобщо до неговото включване. В събота вечер Александър Долгополов се оказа шестият такъв и това направи Сафуат следващ в списъка на чакащите.

В неделя в 9 сутринта местно време той тренира на един от външните кортове, след което в 10 отива да се запише, че е на разположение при отказване на друг тенисист. Е, няколко минути по-късно тур мениджърът му казва, че Виктор Троицки се е оттеглил заради проблем в гърба и че след по-малко от час, Сафуат ще излезе на централния корт "Филип Шатрие" срещу поставения под №4 Димитров.

Григор остава №5 в света

http://sporta.bg/grigor-ostava-5-v-sveta

Най-добрият български тенисист Григор Димитров запази позиции в световната ранглиста по тенис. Димитров, който вчера стартира с успех на „Ролан Гарос“, има актив от 4870 точки и е пети в класацията.

На първото място е Рафаел Надал (Испания) с 8770 точки, със 100 точки поведе от Роджър Федерер (Швейцария). Трети остава Александър Зверев (Германия) с 5615 точки, а четвърти е Марин Чилич (Хърватия) с 4950 точки.

Челните десетки на световните ранглисти на АТР и българите в тях:

1. (1) Рафаел Надал (Испания) 8770 точки
2. (2) Роджър Федерер (Швейцария) 8670 точки
3. (3) Александър Зверев (Германия) 5615 точки
4. (4) Марин Чилич (Хърватия) 4950 точки
5. (5) Григор Димитров (България) 4870 точки
6. (6) Хуан Мартин Дел Потро (Аржентина) 4450 точки
7. (7) Кевин Андерсън (Южна Африка) 3635 точки
8. (8) Доминик Тийм (Австрия) 3355 точки
9. (9) Давид Гофен (Белгия) 3020 точки
10. (10) Джон Иснър (САЩ) 2980 точки
българите:
326. (327) Димитър Кузманов 154 точки
513. (509) Александър Лазов 66 точки
750. (747) Александър Лазаров 28 точки
936. (966) Габриел Донев 14 точки
987.(1048) Васко Младенов 11 точки
1341.(1446) Мартин Димитров 3 точки
1576.(1553) Александър Донски 2 точки
1698.(1595) Златан Палазов 1 точка

Юнайтед изкушава Бейл с ударна оферта

http://www.novsport.com/news2808631_1027.html

"Червените дяволи" предлагат по 650 хиляди паунда на седмица на уелсеца

Италия ли е новият проблем за еврозоната?

https://topsport.bg/finance/italiya-li-e-noviyat-problem-za-evrozonata.html

След избора на ново правителство финансовите облаци над страната се сгъстяват

Левски почва тежки преговори с Удинезе за Вутов

http://sporta.bg/levski-pochva-tezhki-pregovori-s-udineze-za-vutov

Ръководството на Левски започна преговори с италианския Удинезе за Антонио Вутов. През миналия сезон офанзивният халф игра на “Герена” като преотстъпен от тима от "Фриули". Делио Роси обаче иска да запази целия състав за новия сезон и държи 21-годишният играч да остане.

Антонио изигра общо 33 мача през кампанията във всички турнири, в които реализира 3 гола. Той бе на терена в 26 шампионатни двубоя, в които се разписа 2 пъти. Вкара веднъж в пет срещи за Купата на България, а не успя да отбележи в две от Лига Европа.

Според мениджърите на Вутов разговорите няма да бъдат леки, защото са между три страни. Ако "сините" обаче са настоятелни, то те ще приключат с успех. Удинезе завърши на 14-о място в изминалото първенство. Тимът от Серия А вече четири пъти е преотстъпвал Антонио. Италианците закупиха младока от Левски в началото на 2014 година. След това той игра в примаверата, но така и не записа официален мач в Серия А. Вутов бе пращан последователно в Козенца, Лече и Ботев (Пловдив). През 2017-а той спечели купата с "канарчетата", преди да се завърне на “Герена”.

Днес “сините” ще направят и финален опит да убедят Роман Прохазка да преподпише. Договорът на словака изтече, а сините не ус­пяха да го подновят. От „Гере­на" на няколко пъти повтаря­ха, че водят интензивни пре­говори със словака, но не мо­гат да стигнат до споразуме­ние. Почти сигурно Роман ще продължи кариерата си в чеш­кия шампион Виктория Пилзен. Мениджърът на футболиста води на няколко пъти разгово­ри с този клуб, като дори по­сети базата му. Ако нещата с Виктория не станат, то за Прохазка има предложения още от полски и израелски от­бори.

Днес ще стане ясно и дали Васил Панайотов ще получи конкретно предложение от Левски. Договорът на халфа из­тече. Неговото желание е да продължи на "Герена", но това може и да не се случи. Ако сини­те не му дадат оферта днес, то играчът ще започне да се оглежда за нов отбор, пише.

Сините се надяват също днес да финализират привли­чането на Кали Тиам от МТК. През пролетта сенегалският дефанзивен полузащитник играеше на "Герена" като пре­отстъпен. Цената, за която той може да бъде откупен, е 300 хиляди евро, но шефовете пробват да я свалят. Левски вече се е разбрал с Тиам да под­пише договор за 3 сезона.

Нойер: Чувствам се добре

http://www.novsport.com/news2808611_1471.html

"Всяка тренировка е важна за мен", заяви вратарят

Лорд Бендтнер се контузи, гори за Мондиала

http://www.novsport.com/news2808591_1471.html

Участието на нападателя на форума е под сериозна въпросителна

Славия се връща на Овча купел, но с условие

http://sporta.bg/slaviya-se-vrshcha-na-ovcha-kupel-no-s-uslovie

Славия ще се завърне в своя дом от новия сезон. В момен­та тече ремонт на терена на стадиона в „Овча купел“, кой­то се очаква да приключи до края на юни. През изминалата кампания белите приемаха там своите съперници само в началото, като после продължиха на „Васил Левски“. От то­ва лято, когато мачовете са в светлата част от деня, те ще са в „Овча купел“. Ако по програма двубоят е на освет­ление, Славия ще се мести пак на националния стадион, пише „Тема Спорт“.

До края на 2018-а не се оча­ква развитие по въпроса за осветлението на клубното съоръжение на белите. Босът на столичани Венцеслав Сте­фанов вече на няколко пъти обяви, че всички ремонтни дейности, включващи и тере­ните на школата, се извърш­ват с парите от трансфери­те на Петко Христов и Калоян Кръстев във Фиорентина и Болоня.

Феновете на Славия на ня­колко пъти гласно негодуваха от факта, че тимът приема противниците си в центъра на София, а не в своя дом в „Овча купел“. Белите се очаква да имат нова екипировка за предстоя­щия сезон и участието в Лига Европа. Тя отново ще е Joma, но се очаква да е с различен от досегашния десен.

Иниеста: Реал ме искаше

http://www.novsport.com/news2808571_1030.html

"Имало е моменти, в които са ме съблазнявали", заяви доскорошният капитант на Барса

Защитник на Бърнли се отказа от възможността да играе на Мондиала

http://www.novsport.com/news2808531_1471.html

Джеймс Тарковски извади името си от листата на чакащите за световното първенство национали на Англия

Уил Пауър с първа победа на Индианаполис 500

http://www.novsport.com/news2808521_1053.html

Състезанието от сериите ИндиКар бе изгледано на живо от 300 000 зрители

Германска легенда разкова Лорис Кариус

http://www.novsport.com/news2808501_1074.html

"Подобни грешки не са нещо ново за него", заяви Лотар Матеус

Страници: 1

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване