06/14/18 15:40
(http://sporta.bg/)

Гледайте откриването на Световното и уникален клип

21-ят Мондиал стартира в 18:00 часа с мача Русия-Саудистка Арабия. Час и половина преди това братушките ще направят официално откриване на Световното. До момента не се знае много за това какво ще предложат домакините на зрителите по цял свят. Сигурно е обаче, че един от гвоздеите ще бъде британският певец Роби Уилямс. Интересното е, че звездата беше наложена цензура в репертоара, който ще изпълни на церемонията по откриването в Москва. Бившият вокалист на “Тейк Дет” няма да изпълни един от последните си хитове “Party like a Russian”. Песента е посветена на начина на живот на “хора с определена репутация, които взимат парите на цяла нация”, намеквайки за корумпираните руски чиновници и политици. 

“Исках да я изпълня, но ме “помолиха” да не го правя. Ще изпълня само най-големите си хитове, които са и най-известни на публиката”, споделя Роби Уилямс, който беше подложен на критика в родината си заради участието в церемонията.

ГЛЕДАЙТЕ ТУК ЦЕРЕМОНИЯТА

Публикувана на 06/14/18 15:40 http://sporta.bg/gledayte-otkrivaneto-na-svetovnoto-i-unikalen-klip

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване