08/14/18 09:02
(http://sporta.bg/)

Тайсън Фюри: Джошуа е идиот, страхуващ се от сянката си

Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри поде яростна атака срещу световния шампион Антъни Джошуа. Причината са неуспешните засега преговори между Джошуа и американеца Дионтей Уайлдър за обединителен бой помежду им. Фюри ще се боксира в събота в Белфаст срещу италианеца Франческо Пианета, а при победа ще стане официален претендент за пояса на WBC и почти сигурно през ноември ще мери сили с Уайлдър.

Независимо дали съм готов или не, ще се бия с Уайлдър в името на британския бокс, за да измия срамното петно, което Джошуа му лепна. Ако беше боец, щеше да приеме тази битка, но той не го направи. Джошуа е един идиот, който се страхува от собствената си сянка. Аз не се страхувам, за разлика от него. Ще нокаутирам Пианета, след което отлитам за Лас Вегас, за да направя същото и с Уайлдър. Той до момента не се е боксирал срещу сериозен противник, изригна Фюри. Междувременно Джошуа се готви усилено за битката си срещу руснака Александър Поветкин за титлата на WBA на стадион Уембли, насрочена за края на септември.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване