08/25/10 22:06
(http://nname.org/)

Предаде ИТАР-ТАСС

Лято е, жега, целият ефир е мортус, единствените предавания, който се снимат през юли и август са сутрешните блокове и новините. И все пак тъпотията не почива. По трите “национални” телевизии емисиите са идентични, едно и също се определя за “новина”, все едно един човек работи редактор и взема заплата на три места. Пресцентърът на МВР е на първо място, след това на министерствата, а от Общината – и вест ни кост откакто Бойко отсъпи поста. Репортерите и гледните точки на оператора са различни, а репортажите  – еднакви.

Онзи ден гледах “добрата новина” – някой забранил на плажните спасители да флиртуват с туристките. Един шемет с кърпа разказа как на младини се свалял с някаква рускиня по Нова. После по Битивито тоя същия разказа пак за същата рускиня. Обърнаха го на селската кръчма. Няма ли кой да пусне едни новини, които да не се опитват да са официози и да лижат срамните части на властта?

Публикувана на 08/25/10 22:06 http://feedproxy.google.com/~r/nname/~3/EFXiww6cXko/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване