02/24/11 07:19
(http://vasvalch.com/)

Музика на масата

c60 Redux by IDEOУсещам, че един въображаем geek-o-meter започва да отчита все по-високи стойности с минаващите месеци, но пък и това не винаги е лошо. Както и да е, технологиите ми стават все по-интересни, а това, което ще споделя, е доста добър пример за определението “pretty neat”.

Плейърът c60 Redux се състои от “грамофон” (поради липса на по-добра дума и заради визуалната прилика) и сет карти с RFID тагове (технологията, която предава информация по радио-вълни, като например името на песента, което виждаш в радиото на колата). Всеки таг съдържа отделна песен и за да я чуете, трябва само да поставите картата на “грамофона”. Ако пък харесвате миксове, и това може да се уреди – с две, три, четири… карти на таблата по-едно и също време. Благодарение на IDEO.

Това, което ме забавлява тук, е готиното използване на технология и любимата страст на повечето хора – музиката. И всеки път, когато видя нещо подобно, се надявам да дойде време да го използвам в някоя кампания :)

___
снимка: trendhunter



Няма подобни постове.

Публикувана на 02/24/11 07:19 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/S3ZOAZl1Dkc/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване