07/23/12 11:01
(http://socialevo.net/)

Официално: Pinterest с 20 милиона потребители!

На 19 юли ZoomSphere публикува официална новина под формата на инфографика, че Pinterest е вече с 20 милиона потребители! Може да си припомните началото на социалната мрежа и няколко факти за нея в материала Силата на Pinterest, но най-интересния факт е, че от 2010 година Pinterest отбелязва по 10 милиона потребители на година растеж. 

Инфографиката ни показва, че Северна, Южна Америка и Австралия са дали голям принос към цифрата 20 милиона, а Европа и Азия са по-скромни в това отношение. Малко по надолу ще видите топ 10 на потребителите с най-много последователи, на бизнес акаунтите, на източниците на пин-ове и на потребителите с най-много пин-ове. 

Ясно е, че Pinterest расте и се развива, ясно е, че докарва трафик, ясно е и че е лесен и забавен начин за промотиране на блога ни, сайта и дори електронния магазин. Ако още не сте видели какво е това Pinterest … време е. Но да си знаете, че е доста пристрастяващо. 

Поздравления, Pinterest! 

Подобни статии:

  1. 13 факта за Pinterest потребителите (Инфографика)
  2. Instagram вече с над 50 милиона потребители
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване