07/26/12 02:06
(http://socialevo.net/)

Samsung Galaxy S3 отключва врати на Олимпийските игри в Лондон

 

Samsung Galaxy S3 отключва врати на Олимпийските игри в ЛондонSamsung е официалният олимпийски партньор за мобилни комуникации и тази позиция не е лесна. От компанията правят всичко възможно да спечелят сърцата и душите на всички участници и гости на Олимпийските игри в Лондон 2012.

Ето, че два месеца след пускането на своя флагман, смартфона Samsung Galaxy S3, от компанията сключиха и ново споразумение с хотелската верига Holliday Inn, която също е официален олимпийски партньор, с което посредством технологиите искат да улеснят участниците в Олимпийските игри в Лондон 2012 г.

Както съобщават на сайта си от Samsung, компанията е сключила споразумение с хотелската верига Holliday Inn в Stratfor Westfield City да оборудват съвместно 40 хотелски стаи за гости на Олимпийските игри. Това, което е новото и различно, е да предоставят технологична възможност тези стаи да се отключват със смартфона Samsung Galaxy S3, да може да се управлява осветлението с него и да могат да се ползват като обикновени хотелски телефони в тези стаи.

Тези специални възможности, първоначално ще бъдат достъпни само за ВИП гости на хотела, които ще трябва да свалят специално приложение, наречено „Holliday Inn app“, на своя смартфон Samsung Galaxy 3.

Ето какво казва Bumcoo Cho - старши вицепрезидент в компанията.
Bumchoo Cho, Старши вицепрезидент в компанията

Samsung Galaxy S3 е един прекрасен смарт телефон, който набира все по-голяма популярност. Не на последно място трябва да се отбележи, че в ролята си на официален партньор на Олимпиадата в Лондон 2012, от Samsung ще раздадат на всеки един атлет олимпиец по един смартфон Galaxy С3, с който те ще могат и да пазаруват в града, благодарение на NFC технологията.

Снимки: Samsung

Подобни статии:

  1. Пуснаха социален портал за Олимпийските игри в Лондон 2012
  2. Спечели значка и билет за Олимпийските игри в Лондон с foursquare
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване