07/29/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Apple ще инвестира милиони в Twitter

 

Apple ще инвестира милиони в Twitter

Една от най-силните и иновативни компании в света в днешно време, Apple, възнамерява да инвестира част от своето богатство в микроблогинг платформата Twitter. Това стана ясно, след като New York Times загатна, че двете компании са влезли в преговори за подобни действия. Всички знаем за добрите отношения между двата бранда, а подобни действия единствено биха могли да засилят подозренията, че Apple наистина проявява голям интерес към потребителите на Twitter.

За щастие на множеството потребители, които не искат да се стига до някакво по-сериозно партньорство между Apple и Twitter, можем да кажем спокойно, че микроблогинг платформата е толкова добре обезпечена, че няма как да се стигне до непремислени действия. Очакванията за постъпления от реклама в Twitter надхвърлят $300 милиона, което на практика прави компанията доста стабилна.

Основната причина, поради която Apple ще си партнира по-сериозно с Twitter, са 140-те милиона активни потребители на социалната мрежа. На практика те генерират над 3 милиарда съобщения на седмица, което ги прави доста апетитна мишена за компанията, създала едни от най-големите иновации в мобилната ера. Нека не забравяме и колко дълбоко навлезе Twitter и в iOS 5, а сега и в Mountain Lion (въпреки дребните проблеми с Twitter и Notification Center, за които говорят потребителите напоследък). Подобно партньорство би се отразило много добре и за Twitter, и за Apple.

Снимка: Twitter

Подобни статии:

  1. 55,000 Twitter профила са хакнати
  2. 10-те топ видеоклипа от Apple: Честит рожден ден Apple
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване