08/02/12 03:00
(http://socialevo.net/)

#BGOlympics поставя Олимпийски рекорди в Twitter

#BGOlympics поставя Олимпийски рекорди в Twitter

Оказва се, че не само в Лондон могат да се похвалят с наличието на Олимпиада. Това е така благодарение на готините хора в Twitter, и то в частност на българските туитърджии. Напоследък прави впечатление, че се появиха куп #хаштагове на тема Олимпиадата в Лондон 2012, но най-свежарският и креативен определено си остава #BGOlympics. Темата може да бъде следена активно в Twitter, а лафчетата, които ще прочетете, наистина си заслужават.

Хаштагът #BGOlympics наистина се превърна в тренд през последните дни. Множество потребители в Twitter решиха да се включат, като целта е създаване на креативни и закачливи туитове, към които се прикрепя хаштагът, разбира се. Категориите, които присъстват на българската Олимпиада в Twitter, са наистина доста иновативни. Някои от тях са: пълнене на дупе с пясък, хвърляне на гюбек, бягане до автобусната спирка, основен ремонт на колата пред блока, оригване на маса с потупване на шкембе и пр.

До голяма степен участниците се изявяват като едни същински криейтиви, които спокойно могат да са част от голяма рекламна агенция. Не споменаваме имената или username-ите, за да не получим гневни коментари, но всеки, който желае да стане известен със своето послание под хаштаг #BGOlympics, може да ни пише. Ето и още няколко невероятни хрумки: Триатлон – взимане на власт, ограбване на държавата, създаване на офшорни фирми, поръчване на салфетки само с поглед, скатаване на работа, обръщане на пиперки в чушкопек с голи ръце, фиткане и държане за ухото и т.н.

Снимка: Socialevo

Подобни статии:

  1. Силата на #хаштага в #Twitter
  2. Twitter купува Camera+
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване