08/04/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Уникално смешно в събота от Publicis, Бразилия

Уникално смешно в събота от Publicis, Бразилия

Събота е, а повечето от нас сигурно са на моренцето и си пекат … гърбовете. Е, с малко завист или не искаме да ви споделим една прекрасна реклама, която е изработена от Publicia, Бразилия. Самата реклама наистина печели с положително и емоционално послание, което няма как да не накара всеки един от нас да се усмихне, та дори той да не е на море или планина. 

Кампанията на Publicis, Бразилия, има за цел да популяризира напитка, която те кара да се почувстваш страхотно. Свежата и охлаждаща течност те прави специален и показва, че дори най-големите „загубеняци“ могат да бъдат супер готини пичове, ако пият от напитката на зеления мустак. Спотът е пресен, пресен и се появи само преди броени дни в YouTube и съответно AdsOfTheWorld. А сега, за да не ви занимаваме с повече празни приказки и разяснения, ви предлагаме да изгледате видеото с индийска музичка и да сложите голямата усмивка.

http://www.youtube.com/watch?v=RjgWUaZhWPI

Снимка: Green Mustash

Подобни статии:

  1. Неделно с Coca-Cola
  2. Грандиозно аниме събитие в Интерпред на 28 юли (събота)
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване