08/07/12 04:19
(http://socialevo.net/)

Apple отварят Bluetooth на своя iPhone

Apple отварят Bluetooth на своя iPhone

Излезе 4-тата Beta на iOS 6. В резултат плъзна новината, че приложението YouTube отпада от официалната дистрибуция на iOS. Apple казали, че сме щели да гледаме клипчетата през браузъра, докато Google работели по ново приложение, което по всяка вероятност ще се появи в App Store по-късно тази година. След като решиха да разработят свое собствено приложение за ориентиране върху картата, време беше Apple да отрежат още едно парче от градинката на Google в двора на iOS.

По-интересното обаче е друго – има вероятност Bluetooth-ът, с който разполагат iУстройствата, да послужи като канал за споделяне на файлове и информация. Все още не е ясно какви точно ще са възможностите му предвид хобито на Apple да налагат своето виждане за това как следва да се прилагат технологиите. Възможно е да се използва за комуникация между приложения и външни устройства например. Преди време се заговори, че Apple всъщност планират да използват именно Bluetooth за мобилните разплащания. Нещо, което би било в типично техен стил – все пак обичат да са първи и да предизвикват революция. Най-късно следващия месец ще разберем поне отчасти какъв е истинският план на Apple.

Подобни статии:

  1. Новите реклами на Apple за iPhone и Siri
  2. Siri и за собствениците на iPhone 4 – по заобиколен път
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване