08/10/12 02:01
(http://socialevo.net/)

Pinterest отвори врати за всички

Pinterest отвори врати за всички

Социалната мрежа Pinterest вече е отворена за всички и няма да има нужда да ви се праща покана, за да станете част от нея. Тази прекрасна новина бе съобщена от блогът на социалната мрежа. С голяма гордост екипът на Pinterest се похвали, че вече няма да „тийзва“ желаещите да станат част от общността и ще можете съвсем спокойно и свободно да създадете свой личен профил в социалката.

Освен, че потребителите ще могат да създават профили в Pinterest, те ще могат да се възползват и от услугата да го направят чрез вече съществуващите такива в Twitter и Facebook. По този начин ще им бъдат спестявани няколко секунди попълване на информация. Това, което обаче е важно да се знае, е, че ще им бъде изисквана информация от техните профили в двете социални мрежи. Самите потребители сами ще решат кой вариант ги устройва най-много.

Ние сме страшно развълнувани да имаме капацитет да предложим Pinterest на все повече потребители. За нас е важно, ако имате приятели, които все още не са разбрали за тази новина, да им съобщите, за да могат и те да се присъединят към Pinterest. Щастливо пинване на всички,“ се казва в официалното обръщение на екипа на сайта.

Снимка: Pinterest

Подобни статии:

  1. Силата на Pinterest
  2. Flickr показа на Pinterest среден пръст
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване