08/12/12 02:01
(http://socialevo.net/)

Apple продава патенти на Samsung

Apple продава патенти на Samsung

Най-силната компания в света при смартфоните и таблетите, Apple, е решила напълно да се разкрие, като типично в неин стил пусна слух за това как предлага свои патенти на Samsung. От компанията отричат тези факти, но няма как да бъдат скрити документите, които са разкрили тази информация. От Apple са предложили на южнокорейската компания свои патенти, като за това ще получат твърда сума за продадени единици.

Ако Samsung реши да се възползва от някоя от патентованите и силни технологии на Apple, то компанията ще трябва да се бръкне с $30 на смартфон и съответно $40 на таблет. Както стана ясно, само преди няколко дни Apple завзе цели 70% от пазара на таблети в Китай, което е доста притеснително за Samsung. Въпреки делата, които се водят между двете компании, подобна сделка няма да е изненада за никого.

Презентацията, която разкрива тази новина, определено съдържа доста интересни данни, които си заслужава да бъдат прочетени и анализирани. Оставяме на вашето внимание, за да се зaпознаете с нея.

Снимка: Apple

Подобни статии:

  1. Samsung спечели – Galaxy Tab 10.1 ще се продава в Австралия от понеделник
  2. Apple срещу Samsung: Войната на патентите /Инфографика/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване