08/17/12 02:00
(http://socialevo.net/)

Най-големите онлайн канали за реклама

рекламни-сайтове

Днес решихме да ви предоставим един прекрасен списък със сайтове, които ще ви предоставят достъп до най-новите рекламни кампании. Без значение дали става въпрос за телевизия, външна, печатна, атмосферна или друг тип реклама. На тези места може да следите най-новите тенденции също така в дигиталната и онлайн рекламата, които разбира се включват мобилни технологии и социални мрежи.

BestAdsonTV е първата перла в нашата колекция. Това е може би най-пълният сайт с нови реклами, като можете да търсите по категории: TV, Print, Outdoor, Interactive и Radio. За съжаление обаче ще трябва да си закупите абонамент за около $30 на година, което е съвсем приемливо. В замяна ще може да свалята всяка една кампания от сайта. Ако пък не искате да заплащате, просто търсите харесаната кампания в някоя търсачка.

AdverToLog, може да се каже, че се нарежда на второ място сред каналите за разпространение на най-новите реклами в света. Компилацията тук е доста голяма, но също така ще се наложи да си заплатите, за да използвате повечето функции. Все пак има и доста услуги, които са безплатни.

AdsOfTheWorld несъмнено трябва да бъде споменат извор на подобна информация в тази класация. Най-популярният сайт сред масовия потребител, но и една страхотна библиотека от реклами. Филтрите освен това позволяват прецизно таргетиране по канал, агенция, държава и прочие. 

CreativeCriminals е място, което наистина ще промени вашия мироглед. Тук ще намерите не просто реклами, а нещо повече. Този сайт се стреми да събере на едно място „гениалните докосвания от рекламистите“, както се изразяват създателите на сайта. Определено трябва да попадне във вашите отметки.

IBelieveInAds е място, което не само ще ви представи нови реклами, но също така ще ви даде по-подробно обяснение, касаещо криейтив идеята и всичко останало зад кампанията. По този начин ще получите по-детайлна информация, а и ще може да разберете по-ясно някои забулени реклами.

AdWomen или по-скоро място, където нежните половинки намират своето. Запазено само за дами - AdWomen е сайт, който се гордее с колекциите си, касаещи реклами, засягащи пряко и не жените. Силно препоръчваме обаче и за мъже.

Това е само малка част от рекламния свят в интернет, но определено ще ви даде много полезна информация, а и ще ви забавлява много. Приятно сърфиране.

Снимка: AdsOfTheWorld

Подобни статии:

  1. Печатна vs онлайн реклама в САЩ до 2016 г.
  2. Очаквайте големите промени в Google
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване