08/17/12 02:01
(http://socialevo.net/)

Разписанието на градския транспорт вече в Google

Разписанието на градския транспорт вече в Google

Както сигурно повечето от вас вече знаят, от Google предоставят услуга за притежателите на мобилни устройства с ОС Android да следят разписанието на автобуси. От Google обявиха нов ъпдейт, който ще позволи прецизно следене на градската мрежа в повече от 500 града. За наше щастие София е един от градовете, но по първоначална информация ще става въпрос само и единствено за метрото, движещо се на територията на града.

Новият ъпдейт на Google ще позволи по-точно определяне при функциите. По този начин ще може да се намерят разписания и курсове на рейсове, метро, влакове и друг вид градски транспорт. Друг вид добавена информация е час на тръгване и заминаване на превозните средства. По този начин пътниците ще могат по-добре да планират своите пътувания и няма да изпускат влак, рейс, метро и прочие.

Едно от последните нововъведения ще бъде възможност за запазване на предходни маршрути. Така, ако сте си правили разходка из Лондон или Париж, ще може да запазите информацията и когато ви се наложи да посетите някой от градовете, ще имате готов план за действие. Препоръчваме ви, ако пътувате често в Европа, да се възползвате.

Снимка: Google

Подобни статии:

  1. Google Image Preview ъпдейт
  2. NASA вече и в Google+
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване